Jump to content

Liderlik Tablosu

Popüler İçerikler

10-07-2012 tarihinde, tüm alanlarda en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor

  1. Hava akımı ya da nefesin etkilese kağıdı zaten kağıt o şekilde dönmez, bu olmuş yapmışsın. Ama geliştirebilirsin. İmajine etmeden dönebiliyor bazen neden bilmiyorum. Bir sonraki aşaması üzerine bir şey kapatıp denemek, videodaki gibi. Başarılar:)
    1 puan
  2. Doğum günün kutlu olsun. Ben de 13 yaşımdan beri bu sitedeyim aslında, eski üyeliğimle çok aktif değildim ama, yalnızca izleyiciydim. Çok şey kattı bana bu site. Çok şanslıyız sanırım böyle bir siteyle tanıştığımız için. Seni pek tanımıyorum ama nice mutlu yıllara, doğum günün kutlu olsun artık küçük olmayan psişik.
    1 puan
  3. Dediğim gibi arkadaşlar saat 22.00 sularında nerden baksanız uçaklardan biraz yukarıda uçan garip, turuncu renkli parlayıp sönen bir cisim gördüm. Yani daha doğrusu ışık hiç sönmüyordu sadece daha fazla parlaklaşıp sonra parlaklığı azalıyordu bir de sanki ışık bir sis bulutunun - belki de bir bulutun arkasındaydı - arkasından geliyor gibiydi. Aslında video da çektim fakat fazla zoom yapmak zorunda kaldığım için cisim olduğundan bayağı bir küçük göründü ve o heyecanla ellerim titreyince içine ettim videonun Acaba benim dışımda gören kimse oldu mu bu cismi? Halusülasyon vb. değildi yani yanımda anneannem vardı o da gördü çünkü. En son cisim karşıdaki apartmanın arkasına denk gelince takip edemedim daha fazla.
    1 puan
This leaderboard is set to Istanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...