enisulcelis Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 Ben 3-4 yaşlarındayken sürekli döner durur ve zıplardım evin içinde(gerçi bunu hala yapıyorum saatlerce hayal kuruyorum:)).işte bunlar sırasında bi anlığına hiçbişey göremezdim ve önüme yeşil bi zemin üzerinde iskambil kağıtları gelirdi.Aynı solitaire oyunu görüntüsü gibi ama o zaman hayatımda bilgisayar görmemiştim zaten pek sık bulunamıycağı bi zaman ve yerdeydik.Bedenime hakim olamazdım ve o an zıplıyosam yere düşerdim vb.ve tek gördüğüm onlar olurdu ve tüm algılarım kapanırdı başka.2-3 saniye içinde durum düzelirdi.Sonra giderek olmamaya başladı. Bunun sebebi sizce nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 saçma gelebilir ama ilk olarak aklıma önceki hayatında bir kumarbaz olabiliceiğin geldi.. kumar masalarının örtüsü hep yeşildir.. ayrıca belkide baya bir battığın içinde intahar etmiş ve şuanki bedenin de en relax olduğun dakikalarda önceki haytındakı en gerılımlı dakıkan ortaya cıkıyo olabilir .. evet bu bı senaryo gıbı gözüksede ilk aklıma geleni söyledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 mantıklı.. olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.