Jasgues Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 verildiyse söyleyin yeter hemen kaldırırm 1. 'Ekranda satır bitse de sen kelimeyi yazmaya devam et, satır sonu kesme işaretiyle (-) kelimeyi bölmene gerek yok, bana geldiği zaman zaten düzenli geliyor' uyarısının akabinde annemin attığı mesaj: 'bizvardıkiyiyizöpüyorumayten' ------------------------------ 2. 'Anne benim param bitti, babama caktirmadan para yollar misin bana?' 'annen banyoda, daha dun para yolladim. baban.' ------------------------------ 3. Bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştir ve bundan haberi olmayan bir diğer arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar: 'çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum..' sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajla bildirir: 'ahmet diye biri mesaj attı, yalnızmış, içiyormuş. sana neyse bu saatte, zıkkım içsin!!' ---------------------------- 4. Anne: bensimdiotobusebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorbizial kiz:basustune alirim almasina da su kelime aralarina bosluk yapsan kelime aralarinda 1e bas lutfen anne: boyledahacokseyyaziyorumamapekisatirbitinceneyapicam kiz: elinin korunu yapcan anne. herife kaza yaptirican. gelince anlatirim. hadi iyi yolculuklar -------------- 5. Baba : oglum eve gelirken 2 ekmek al, yada dur dur... alma. --------------------- 6. Mesajları kısa yazmasından şikayet edince annemin cevabı ''ne gerek var ziyanlığa, o kadar kontor gidiyor'' . Bir zamanlar harf sayısı arttıkça giden kontorun de artıcağını dusunuyordu. Anne: krmz sgn ben: o ne be? anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! ben: haaa!!! ------------------------------ 7- anne: nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen -evlat: gelicem birazdan. 0'a basinca boşluk oluyodu hani? -anne: a m a n b e -evlat: annegelmiyorumbenvazgeçtim. --------------- 8.Bir arkadaşıma annesinden gelen bir kandil tebriği: canım oğlum pantolonun diesel, gömleğin vakko olsun kandilin mübarek olsun ------------------------------ 9. Annem: ? Ben: ?? Annem: ??? Ben: ???? Annem: Anlamadın mı aptal kuzu? Naber nasılsın napıyosun demek o (bi soru işareti ne anlamlara geliyomuş :shock: ) alıntıdır 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2008 süperlermiş.. gece gece baya güldüm saol emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 :rofl:güzel paylaşm olmuş emeğine sağlık:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
snowdrop Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 süper olmuş bu ya emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 yorumlar için teşekkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 süperlerrrr eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 ahıhıhah çok hoş ya akhık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 ahahaha süperler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 bundan sonra soru işaretlerini es geçmicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 okuduğunuz için teşkkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 eline sağlık kanki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Annem: ? Ben: ?? Annem: ??? Ben: ???? Annem: Anlamadın mı aptal kuzu? Naber nasılsın napıyosun demek o (bi soru işareti ne anlamlara geliyomuş :shock: ) :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 3 gün boyunca eve uğramamam sonucunda annem tarafindan yollanan sms: "Dünyadan, kayıp uzay aracina! kayıp uzay aracı, nerdesin?" Anne benim param bitti, babama çaktırmadan para yollar mısın bana? Annen banyoda, daha dün para yolladım, baban. Bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştir ve bundan haberi olmayan bir diğer arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar : "Çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum.." Sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajla bildirir: "Ahmet diye biri mesaj atti, yalnızmış, içiyormuş. Sana neyse bu saatte, zıkkım içsin!!" Anne: bensimdiotobüsebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorbizial Kız: başüstüne alırım almasına da şu kelime aralarına boşluk yapsan, kelime aralarında 1e bas lütfen Anne: böyledahaçokseyyazıyorumamapekisatırbitinceneyapıcam Annemin ilk cep telofunun arifesindeki ilk msg'ı: "oğlum ben annen" Arkadaş uçaktan iner, telefonunu açar annesinden mesaj: "a" sonra anne aranır "anne nedir o a?" "'Allaha emanet olun'un a'sı o.. anlamadın mı?" Babaya msg yazma teknikleri konulu seminer verilmis, gerekli görüldüğü için bir kaç kez tekrarlanmıştır. olayı kapan baba ilk hevesle tüm msgları mümkün olduğunca uzun yazmak konusunda ısrarlıdır... Okula dönmek için otobüse binilir, "varinca msg at" der baba... sabah otobüsden inilir: baba ben geldim.. geçmis olsun, umarım yolculugun iyi geçmistir, biz de iyiyiz , sana iyi günler diliyoruz, derslerinde muvaffakiyetler... Babam: oğlum, fenerbahçe galatasaray maçında olay çıkmış oralarda gezinme. nerdesin? ben: açık tribün babam: iyi bok yedin. dikkatli ol. Baba : oğlum eve gelirken 2 ekmek al, yada dur dur... alma. Bir arkadaşımın sinema çıkışında telefonunu açmasıyla birlikte babasından gelen mesajda.. hemen telefonunu aç. yazıyordu Anne: krmz sgn ben: o ne be? anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! ben: haaa!!! nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen gelicem birazdan. 0'a basınca boşluk oluyodu hani? a m a n b e annegelmiyorumbenvazgeçtim . Haftaiçi anne arar ama barda içilmektedir, şahıs gürültülü ortamda telefonu açmak istemez cevapsız arama olur. - oğlum niye açmıyorsun merak ettik. - kütüphanedeyim anne çıkınca ararım. sonraki mesaj babadan gelir yalan söyleme eşşogleşşek çık bardan dışarı ara. Bir sürü mesaj attığım annemden cevap gelmemesi üzerine aradığımdaki konuşma; - anne sms lerimi almadın mı sen - olum sadece adını yazmışsın. - ehh anne bee. yahu dedik ya oklarla ilerliycen okuycan. - ne oku 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 puhahahahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 :D:D:D:D:rofl::rofl: anne ve babalar eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2008 bunlarda benden; -*** Annesine ilk cep telofunun arifesindeki ilk msg'ı: "oğlum ben annen" -*** Arkadaş uçaktan iner, telefonunu açar annesinden mesaj: "a" sonraanne aranır "anne nedir o a?" "'Allaha emanet olun'un a'sı o.. anlamadın mı?" -*** Babaya msg yazma teknikleri konulu seminer verilmis, gerekli görüldüğü için bir kaç kez tekrarlanmıştır. olayı kapan baba ilk hevesle tüm msgları mümkün olduğunca uzun yazmak konusunda ısrarlıdır... Okula dönmek içinotobüse binilir, "varinca msg at" der baba... sabah otobüsden inilir: - baba ben geldim - geçmis olsun, umarım yolculugun iyi geçmistir, biz de iyiyiz ,sana iyigünler diliyoruz, derslerinde muvaffakiyetler... -***Bir arkadaşımın sinema çıkışında telefonunuaçmasıyla birliktebabasından gelen mesajda.. -hemen telefonunu aç. yazıyordu " alıntıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 cok güzelmis ya annecigim geldi aklıma birden:D:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 güzel paylaşm olmuş emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Bana zamanında çoook boş mesaj gönderdi ailem. Çok esrarengiz oluyo gerçekten Telefon rehberinin başında gelmenin dezavantajı !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Bana zamanında çoook boş mesaj gönderdi ailem. Çok esrarengiz oluyo gerçekten Telefon rehberinin başında gelmenin dezavantajı !!! ewt bide o boş mesaj var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2008 geberiodum gülmekten yaa huhuhuhuhhhhuuuuuuuuu:rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.