raskolnikov Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 gözlerimin önüne geliyor yüzün, gideli ne kadar oldu bilmiyorum... çeteleni tutmak canımı acıtıyor, tutmuyorum...yokluğuna diller yetmiyor, hasretin sınırları aşıyor... bütün topraklarda arıyorum seni, bütün renklere bakıyorum, bütün dillere soruyorum seni... dünyanın bütün dillerinde aynı acı çekmek, dünyanın her köşesinde aynı acıyı anlatıyor "seni özledim" demek.... bu şehrin her köşesine sordum seni, her sokak başında bekledim, her gelen otobüse takıldı gözlerim... istanbul sensiz ne kadar da eksik, ne kadar da belli ediyor senin yokluğunu bu şehir.... yokluğun şerefine kadeh kaldırıyorum her akşam, istanbula küfürler ediyorum, elimdeki kadehleri atıyorum yüzüne.... yokluğunun yarım bıraktığı bu toprakları adımlıyorum her gün.. belki bulurum die yine seni, belki..... yarasalar sardı yeniden sokakları, maskelerle çıkıyorlar, karışıyorlar kalabalığa... sen gittiğinden beri pervasızlaştılar, pusuda bekler oldular her geçen an... şimdi nerdesin bilmiyorum, ne yapmaktasın, nelerle uğraşmaktasın.... her gece sokaklarda seni arıyorum, her gün geçtiğim yollarda seni soruyorum.. haberler bırakıyorum gelebileceğin yerlere, mektuplar koyuyorum sadece senin bulabileceğin taş altlarına.... neyse... uzun lafın kısası... ....... olmuyor, uzun lafı kısaltamıyorum, senin hasretini tek cümleye, sayfalar dolusu yazılara sığdıramıyorum... bunu beceremiyorum, ne hasretimi saklayabiliyorum, ne de kelimelere sığdırabiliyorum.... biliyorum bu yazıları hiç okuyamayacaksın, hiç eline geçmeyecek bu kelimeler, hiç kulağına çalınmayacak bu duygular....ama ne yaparsın, bunalrı yazmayınca da seni unutmaktan korkuyorum.... seni unutmak istemiyorum...sadece bu....... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yine her zamanki gibi süper bir yazı kardeşim.. Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 süper olmuş ellerine sağlık;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yüreğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 çok güzel yazmışsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 şimdi nerdesin bilmiyorum, ne yapmaktasın, nelerle uğraşmaktasın.... her gece sokaklarda seni arıyorum, her gün geçtiğim yollarda seni soruyorum.. haberler bırakıyorum gelebileceğin yerlere, mektuplar koyuyorum sadece senin bulabileceğin taş altlarına.... hala alınmamış o taş altlarından o mektuplar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 dünyanın bütün dillerinde aynı acı çekmek, dünyanın her köşesinde aynı acıyı anlatıyor "seni özledim" demek.... ------------------------------------ olmuyor, uzun lafı kısaltamıyorum, senin hasretini tek cümleye, sayfalar dolusu yazılara sığdıramıyorum... bunu beceremiyorum, ne hasretimi saklayabiliyorum, ne de kelimelere sığdırabiliyorum.... biliyorum bu yazıları hiç okuyamayacaksın, hiç eline geçmeyecek bu kelimeler, hiç kulağına çalınmayacak bu duygular....ama ne yaparsın, bunalrı yazmayınca da seni unutmaktan korkuyorum.... seni unutmak istemiyorum...sadece bu....... saf ve güzel duygular ancak böyle kağıda dökülebilirdi çok güzel olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.