raskolnikov Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2008 - anam o ne be. - duvar efendim. - hasiktir... bu nerden çıktı lan. - çinler işte efendim, hep böyle zırttırik şeyler bulurlar - nasıl yapıcaz şimdi? - bence geçmiyek, boşuna yapmış olurlar. - doğru lan, sinir olur manyak zaten bunlar, gözlerinden belli. ............................... - haaoooovvv... kırrrrr.... çüüüüüşşş.... bu ne laayyyn?! - bahçaya duvar örmüşler efenim. - mütayiti kim acaba?... her neyse... tarkan, geçebilin mi bu duvarı evladım? - çok zor efenim. hani ben geçerim de, kurt....? - anlaşıldı, geri dönelim bari. biz de seni bi halt sanıyoz. şu iti de çek ayağımın altından! hoşt! ............................... - büüürrssss.... dur la beygir!... - olum bu ne lan?... - hay ben bu çinlilerin.... - ulan şimdi nasıl geçicez buraları... - laaynnn.. sıkıyosa delikanlı gibi çıksanıza lan... - .............. - adammısınız la siz... yürüyün la gidek, sinir oldum bunlara... .......................... - vay, vay, vay, vay, oooooha! o ne laan!! +komutanım şurasında da made in china yazıyor, bir de isim takmış namussuzlar! - tarkan, bu ne lan? napıcaz şimdi? +hmmmm, bilmiyorum komutanım.. ama.. ama kurt sütü lazım, belki biraz kurt sütü olsaydı.. ......................... -üstü açık lan bunun *vallaha mı? -gel olum bak burdan görünüyo *vallaha da açıkmış vay hıyarlar vayyyy neyse baba bunu yapan adamlar bize dalsaydı -ne diyosun sen olum *ne dediğimi mi biliyorum ben -şişşşşşşşşt ulan erkek olan dışarı çıkar lan hoaaaappppp x-.......艾姆ç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.