west Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2008 Hiç popla uzaktan yakından alakam yoktur ama bu şarkı bi acayip.Bayılıyorum bu şarkıya ve adamın diğer çoğu şarkısına. Sözler Neyleyim üç günlük ömrümü Bu gönül sensiz hiç güldümü Sevgilim önüme ölümü Sunsan ben içerim kendimden geçerim Senin için senden vaz geçerim Sunsan ben içerim kendimden geçerim Senin için benden vaz geçerim Ben yağmuru gözlerinde Bülbülü dillerinde Günahı bedeninde Tanıyıpta sevmişim Dönmüyor yedi cihan Esirin olmuş zaman Şarabı dudağından İçip öyle sevmişim Seni öyle sevmişim Videoya aldırmayın bulamadımda http://www.izlesene.com/video/emre%20altuÄŸ-emre-altug---neyleyim/276540 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 ... olsun ya arada hepimiz dinlioruz dinlemiorum diyen olamaz:D minübüse binince bile işkence gibi.. dinliosun -------------------- emeğine sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 :DNedemek.Teşekkürler yorum için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.