DEB. Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2008 Önce istediler .. Gnoxis'e radyo konsun dediler .. http://img231.imageshack.us/img231/5756/samsung0005hz1.jpg İstekleri onayladı .. Gnoxis'e radyo koyuldu .. Başına da Boogee oturtuldu .. http://img231.imageshack.us/img231/1965/samsung0006ts9.jpg Boogee çalıştı .. Şarkıları çaldı , sundu . Sonra istekleri arttı .. İsteğimiz çalınsın dediler .. İstek yaptılar .. http://img526.imageshack.us/img526/7781/samsung0007vi1.jpg İstekleri kabul edildi .. İstekler yapıldı , istek parçalar çalındı .. http://img231.imageshack.us/img231/278/samsung0008sr6.jpg Bu da yetmezmiş gibi baş belası ben, msnden başının etini yedim Boogee'nin .. http://img231.imageshack.us/img231/3407/samsung0009yb4.jpg Zavallı Boogee . Bu kadarı fazla geldi .. Ve Boogee pes etti .. YILDI .. İşte bir Gnoxis hikayesi .. Umarım beğenirsiniz .. Çizimler bana aittir .. İğrenç ama idare edin Sevgili Boogee abicim .. Güzel yayının için sana teşekkür hediyesi .. :D:D:D:rolleyes::D 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 ahaa boogee ye ne kadarda benziyor....:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 hadi yaa cidden mi :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 vallah bak...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 :D:D:rofl::D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Offf süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Teşekkürler sevgili Nora .. beğenmene çook sevindim :D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2008 bu konunun altına bi video güzel gider de işte onu ayrı bir başlığa saklıyorum! Eline sağlık küçük hakkaten de benziyor ama! Sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Teşekkürler Spawn .. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 videyoyu cok merak ediyorum kendimcek:D konuya bayıldım cok şirin olmuş ne güzel çizmişsin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Sağol gececiğim Teşekkür ederim beğenmene sevindim :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Süper yaa :D bu saatde gülüyorum babamda beni öttdürücek bülent ersoy gibi şimdi :D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 :rofl::rofl: kucuuuuuuk eline saglık super olmus koptum gorunce:D:D:D:D canım benim:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 sana küçük diyen taş olsun:Dkız ne marifetliymişsin sen:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Küçük meleğim benim süpersin canım..Teşekkürler boogee'yide görmüş olduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Güzl olmuşş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 auhauwhauhsda süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Gerçekten benzemiş çok sevimli çizmişsin ayrıca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Ecemm Süper oLmushh :D eHuheh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 emeğine sağlık çok güzel olmuş:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Herkese teşekkür ederim :D Boogee abim benim herşey senin için :D:rofl::rofl: Mys teşekkürler:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Herkese teşekkür ederim :D Boogee abim benim herşey senin için :D:rofl::rofl: Mys teşekkürler:D:D:D şekerlik seni:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 İçimdeki şeker seni :D:D(şekerliğim ya ablacım):D:DTeşekkürler:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 İçimdeki şeker seni :D:D(şekerliğim ya ablacım):D:DTeşekkürler:rofl: ilahi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 İlahi küçük sen adamı öldürürsün :rofl: İlahi mys sen adamı şeker komasına sokarsın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.