SrN_ Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2008 YİNE SENİN OLSUN... Küçük ayrılıklar vardı Küçük kadının ayaklarında Hepsinden gitmişti Aynı ayakkabılarla… Hepsini ezmişti sanki yüreklerin Yüreğine gömmüştü Güneşli günlerin anılarını… Yüzünde kandığı yalanlar gizlenmişti Aynada yansıyansa kandırdığı insanlar… Günahsız bir güvercindi bazen kalbi Bazen ömürsüz bir kelebek… İkisi de kanatsızdı Uçamadı… Kanatsız melek olur mu? Yine mi kandırılmıştı? Küçük buseleri topladı dudaklarından Ellerine hapsetti yalnızlık gibi… Bu kutu açılmayacaktı artık Kestiği saçlarını kimse görmeyecekti… İçindeki umutlarla denk tuttu her birini Ezberledi gün gece tek tek her telini Artık geç miydi zaman? Geri dönemez miydi? Yeniden sevilmez miydi Ölümüne toplanan yalnızlıklarla bir kucak? Vazgeçmek mi gerekiyordu İstenmediğini anladığında? Ya gitmek için bile geçse Ya tıka basa doluysa hayat kaçırılan biletlerle? Para etmez ki hiçbiri… Söyle bizim için çok geç değil mi? Sen kendi söylediğin yalanlara inanırken Ben annemin koynunda aynı masallarla uyurken… “Biz” denenden kaçarken Sığınırken bedenine “hep ben hep ben” diye diye! Nasıl görürüm hayatı aynı gözlerden Nasıl bırakmam derim Yemin ederim? Bozulmaz mı Bozan bensem günahı sana mı? Ya suçluysa her engel bu aşkta Ya benim başlangıçta giydiğim maskeler değil de Senin bana yakıştırdığın kostümler yazdıysa sonunu En güzel şiirimin… Sonu benim değilse Şiir benim kalır mı? Okunduğunda adım anılır mı? Sana geldiğim aynı ayaklarla çıkıyorum evinden Gelirken fark etmemiştim ayaklarımı Şimdi eğmek zorundayım kafamı Buydu layığı bu aşkın gözünde… Sen hükmü verdiysen acımadan Bana gitmek düşer sevgili Ez azından daha kovulmadan yüreğinden Başka yüreklerle adını anmadan… Ben bilmeyeyim sen sev yine Ben görmeyeyim ona bakarken gözlerini… Düşünmemem lazım ellerini tutuğunu Dudaklarının artık onun olduğunu… O yüzden çıkıyorum kapından Bırakıyorum aynı kalsın her şey İzlerin izlerimi özlesin dursun Aynı odaların aynı duvarlarına baka baka düşüncem sabahı bulsun Sen yerinde kal Mutlu kal Hoşça kal sevgilim Geçirme! Ben giderim… ~~~ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 çok güzel bir yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 :thumbsup: Güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 paylasım ıcın tesekurler guzel siir...:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoLitude Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 harika yhh gerçektn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2008 güzelmiş gerçekten.. sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.