cl4rk Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 Arkadaşlar ben bu pisişik güçlerle uğraşalı 1-1,5 sene oluyor ve bu kadar yıl boyunca ilk defa birşey denedim oda hiç aklımda yokken.Bir arkadaş istanbuldan saç tokasını koyduğu yeri unutuş ve bana bunu bulabilirsmisin dedi.Bende bilmiyorum ama denerim dedim.Neyse ilk 3 denememde bişe yok arkadaşıda evin içinde dolandırdım bayağı neyse sonra tokanın şeklini ve rengini söyle dedim.Oda söyledi siyah lastik toka dedi.Bende siyah lastik bir toka canlandırdım gözümün önünde tabi önce kaybeden kişinin isimi,soyisimi ve şehirni söyledim daha sonra bir kitap gördüm dedim kitap var dedim yan yatmış bir şekilde dedim orada dedim.Sonra gitti baktı kitap dolabının önüne koymuş.Bende hayretler içinde kaldım.Galiba hergün çakra açma için reiki yapmamın ve 3.gözümün yavaş yavaş aktive oluşunun bir sonucu diyelim.Ayrıca etrafta bazen beyaz ışık topları uçuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 deniyeceğim güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xLucianx Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Ayrıca etrafta bazen beyaz ışık topları uçuyor aynen bende de bazen oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 bundan yaklaşık5-6 yıl önce. bi arakadşım tutturdu bir falcı var gidelim çok iyi falan filan diye... neyse gittik. kadınla biraz sohbet ettik, kendinden bahsetti, kaybola eşyaları bulduğundan... Deprem sırasında bir adamın kasası kaybolmuş, göçükte aramış taramış bulamamışlar. En sonunda bu kadını birisi önermiş. onu getirmişler. kadın eliyle koymuş gibi bulmuş... Benim de ozamanlar çok değer verdiğim bir yüzüğüm vardı. ilginç bir yüzüktü bi anlamı olduğunu düşünürdüm kaybetmiştim.. kadın bunları anlattıktan sonra. ben de yüzüğümü sordum... yatağıın altına bak dedi. halbuki defalarca bakmıştım... olsun tekrar bak ve dikkatli bak dedi... Eve gittiğim de gerçekten de yüzük ordaydı... Ama kötü bir falcıydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 bu durum bir yetenek değildir...çalışma ile olacak birşeyde değildir...evet bunlar doğru şeyler...ama bazı kuramlar ile ilişkilendirmek yanlış...o büyücü farklı güçleri ile bulmuştur...ve buluyordur...büyük ihtimalle de cinlerle bir ilişkisi vardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Ben de öye düşünmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Astral seyahat ile bulmak bana daha kolay geliyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 ben her zaman beyaz ışık topları görüyorumm..öleceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 ben her zaman beyaz ışık topları görüyorumm..öleceğim 3. gözünü kapat dostum yoksa ölücem ölücem diye diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 falcılar kayıp eşyaları bulmak için astral varlıklardan yararlanıyorlar.hatta bir çok şeyde onlardan yararlanıyorlar.ama yani kendimiz varken neden astral varlıklara sarılalım Allah bizede vermiş bu gücü.İnsanlar tüm canlıların en güçlüsü astral varlıklar bunları yapabiliyorsa biz çalışma ile hayli haylilerini yaparız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 tamamen şans meselesi bence... birşeyi aradığımız zaman bulamıyoruz (çok istenen şeyin olmaması meselesi), lazım olmayınca sürekli gözümüzün önünde. neden acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 benimde mesela tokam kayboluyor, kaybolmadan önce tam yanıma koyuyorum, sonra deli gibi arıyorum biraz zamn gecince bakıyorum aynı yerde... cinler mi alıyor acaba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 evet kullanıyorlardır belki saçları varsa tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palio Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 evet 2 yıldır bu sıtedeyım ama fazla katılımcı degılım sadece konular gercektende cok ılgımı cektıgı ıcın sureklı bu sıtedeyım.ıncelıyorum,uygulamaya calısıyorum sımdı yeteneklı arkadaslara benımde konuya yakın bır yardım talebım olacak bundan yaklasık 5 yıl once cekılmıs bır fotografın hangı fotografcıda tab edıldıgını hatta fotografı daha sonra cogaltmak ıcın verılen numarayı bulabılecek heroes tadında arkadaslar varmı acaba(lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeen) yardımcı olabılecek varsa konuyla ılgılı ozel bılgıleri pm den atabılırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 falcılar kayıp eşyaları bulmak için astral varlıklardan yararlanıyorlar.hatta bir çok şeyde onlardan yararlanıyorlar.ama yani kendimiz varken neden astral varlıklara sarılalım Allah bizede vermiş bu gücü.İnsanlar tüm canlıların en güçlüsü astral varlıklar bunları yapabiliyorsa biz çalışma ile hayli haylilerini yaparız tüm cevapları okuyamadım ama sana katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 üzerinde çalışmam lazım.Dün küpemi kaybettim evde ve bulamıyorum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 kendi kendine pek işe yaramıyor nedense :S 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 cl4rk yardım et o zamn:S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
steven08123 Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Benimde bi poşet kayboldu evin içinde baya öenmli şeyler vardı inşallah bulabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
harun Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 büyüye gerek yok bence arayarak daha rahat bulunuyo :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 seve seve yardımcı olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 bişe deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanb Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 beyaz ışık topları uçuyor. nasıl aniden mi görünüyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2008 eğer bu yöntem işe yaramazsa bilinçaltınızı kullanmayı deneyin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.