SrN_ Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 SoN KeZ Takılı kalıyor zaman gözlerinde Nereye gittiğini bilmeyen yolcu misali Dolanıyor ömrüm kıyılarında Korkum kaybetmek değil asla Korkum yalnızlık; Yalnız ölmek bu savaşta Bakamıyorum arkama Herkes gitmiş Herkes bitmiş teker teker… Sen yanımda kal Ne bir adım uzağa Ne bir adım geriye… Bulamam sonra Kaybederim bininci defa Yetişemez kalbim, kalbinin hızına… Yorgunum Anlasaydın birazcık susardın Susup, suskunluğumu dinlerdin Aynı uzaklara dalardın benimle Aynı yakamozda boğulurdun Anlamadın… Yinede saat senden durmuş Seni gösteriyor yelkovan akrep Bir daha sevmeyi denemeden Gel! Son kez yoralım yürekleri… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 güzelmiş..../ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 güzel yazı paylaşım için saol.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.