Jump to content

Sevgilinizin Sevmediğiniz Özelliği?

Sevgilinizin sevmediğiniz özelliği?  

38 üye oy kullandı

1. 1. Sevgilinizin sevmediğiniz özelliği?

• Arkadaş bile olsa başka erkeklerle/kızlarla takılması :@
      5
    • Sizi takmaması (Sevgili olmaz bu durumda ama neyse)
      6
    • Konuşmayı sevmemesi
      2
    • Dışarı çıkmayı sevmemesi
      1
    • El ele tutuşmaktan nefret etmesi
      1
    • İlişkiniz hakkında başkalarının düşüncesini önemsemesi
      3
    • Eski sevgilisiyle konuşması/takılması :@
      3
    • Telefonla aramaması
      3
    • Diğer
      14

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Evet arkadaşlar sevgilinizin sevmediğiniz özelliği nedir :Dhoşlanmadıklarımın sonuna sinirli simgesi koydum:mad: Eğer ankettekinden farklı bişeyse yazın lütfen. Kolay gelsin...:)

Yanıtlama zamanı:

sevgilim yok ama ahkam kesmek istiyorum :p ben genel anlamda şundan şikayetçiyim "izin verme" olayı nedir ya bir yere giderken haber verirsin döndüğünde haber verirsin bu olması gerekendir ayrıca birde sahiplenme duygusunu gövde gösterisine dönüştürmeye ne gerek var kendine güvensizliktir bu ben kendine güvenen ve aşırı duyguları olmayan bi sevgili istiyorum :D topice yazma nedenim çıktı ortaya :p

Yanıtlama zamanı:

bana çok fazla ilgi göstermelerinden nefret ediyorum... okadar çok insanın üstüne düşülmez... birini tabiki seviceksin tamam ona sevginide göstericeksin ama onu bütün hayatın yapmıycaksın ya... bende seviyorum ama okadarda abartılı üstüme düşmesinler

Yanıtlama zamanı:

sevgilim yok benim ama eskisine göre yorumlarsam konusmayı sevmemesi diyebilirim sürekli susup oturmakta biyere kadar eglenceli sonra cekilmiyor:D neyse ya arayıs icindede degilim zaten su önümüzdeki 2 sene tek sevgilim fizik kimya matematik:rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

Ya ben de ayrıldım ama nedeni bu konuya bi cvp olabilir.

Beni sinir eden deli eden yönü şuydu:

Hiçbir zaman haksız olduğunu kabul etmezdi.Zeytinyağı gibi hep su üstüne çıkardı hesabı.:wallbash::wallbash::wallbash:.

Yanıtlama zamanı:

haziranda ayrıldık ..uyuz bi çocuktu :confused: hep kendini düşünürdü,hiç konuşmazdı ( erkeklerin doğasında var heralde bu susmak ) bide arkadaşlarının lafıyla hareket ederdi ııyyy nefret ediyorum ondaan:wallbash::wallbash:

Yanıtlama zamanı:

Bazen beni anlayamadığı zaman gözlerimin içine bakışlarını dikip bakması...Sinir oluyorummm ve sinir olduğumu bilirrr..genelde sinir etmek için kullanır...:wallbash:

Yanıtlama zamanı:

ya bunların %75ını yapıorum ben

kotu sevglı oldum galiba

ama onun cok asırı anlayıslı olması ıgrenc

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle ya bekarlık sultanlık ama bir sevgilim vardı genelde onu çizerdim bana modellik yaparken kıpırdamasından nefret ederdim parçalıyasım gelirdi .. ey gidi günler :rolleyes:.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...