phobosORbia Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 Bilirim, en korkunç yangınlardan çıktı bedenim, yanmayı bilirim… İşkencelerin en alasına direndim, Ve suskunluğun bir bıçak gibi nasıl ortasından kestiğini bir kalbi çok iyi bilirim… Sevmenin, sevilmemenin; Sevilmenin, sevememenin; Sevip kavuşamamanın; Terkedilmenin; Bir yürek altında ezilmenin; Yaşamak için çırpınırken bir yüreğe değememenin sancılarını çektim… Aşkı bilirim… Çok rol üstlendim… Terkeden de oldum, terk edilen de, bekleyen de oldum, acıyan da, seven de, nefret edende… Kiminde dizlerimin üstünde kalakaldım öylece; Kiminde kapaklandım boylu boyunca yere… Birinin elinden tutulmamasının ne demek olduğunu, yalnızlığı bilirim… Özümü akıttım gözlerimden yaş yerine, ağlamanın ne demek olduğunu bilirim… Yumruğumu ısırarak bastırmayı bilirim hıçkırıkları, Ve tırnaklarımı derime geçirerek susturmayı bilirim çığlıkları… Yaşıyorum, yaşamak nedir bilirim… İsyanı da yaşadım boyun eğmeyi de… O beni sevmez , ben onu..O beni bilir, ben Tanrıyı bilirim… Onlarca yerimden darbe aldım…Ama düştüğüm her yerden kalkabilirim… --- Acının damarlarımı uyuşturuşuna tanık olmaktan sıkıldım… İnsanların hoyratlığından, sevmenin sancılarından, hissedebilmenin yan etkilerinden, Nefes alışın bedelinden, lanet dünya sisteminden sıkıldım… Kahrettim…İçimdeki çocuğu katlettim… Gömdüm bir dağın eteğine…Herşeyden nefret ettim… Önce gözlerimi oydum, görmeyi reddettim; Sonra parçaladım yüreğimi, sevmeyi reddettim; Yırttım yüzümü ,beğenilmeyi reddettim; Yaktım derimi dokunuşları, hissetmeyi reddettim… Oturup bir sigara yaktım eserimin karşısında,günlerce seyrettim… Herşeyden vazgeçmenin ne demek olduğunu bilirim… --- Şimdiyse neden diye bile sormadan , cevap aramadan; Geldim, ayaklarının dibine ölü düşlerimi getirdim… Parçaladığım yüreğimi birleştirip seni sevdim, Korkmanin bile hissini özlemeyi bilirim… Kısacık bir ömre dünyalar sığdırmayı da bilirim… Ben bir tek istemeyi öğrenemedim… Ben bir tek yaptıklarımı göstermeyi bilemedim… Karşılık beklemeyi bilemedim… Değersizliği öğretilmiş varlığımın bir şeyleri hak ettiğine inanmayı beceremedim… --- Bu dirilişten sonra; sarılmasan da , dokumasan da , istemesen de ; Lanet olsun SEVEMESEN DE, Ben kalan tüm ömrüm boyunca seni sevebilirim… --- İstenmediğimi hissettiğim anda gidebilirim, gitmeyi bilirim… Git demedikçe , kalıp savaşabilirim; Kalmayı da savaşmayı da bilirim… Hem belki…Belki bir gün yüreğine dokunabilirim… İzin ver, yüreğine dokunmayı da öğreneyim… ___phobosORbia___ 8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 cok guzel cnm yaa bızlerle paylastıgın ıcın cok saol... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 yüreğine sağlık.. gerçekten mükemmel olmuş.. tebrik ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessizgemiler Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 çok güzel öyleki inan bir süredir damlatamadığım yüreğimi şimdi senin not defterini okurken damlattım. yüreğini paylaştığın için teşekkürler.. işte o damlalardan birkaç satır sonbahar getirdin gelirken gözbebeğime yerleşen sarı bir hüzündün.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Bu dirilişten sonra; sarılmasan da , dokumasan da , istemesen de ; Lanet olsun SEVEMESEN DE, Ben kalan tüm ömrüm boyunca seni sevebilirim… --- İstenmediğimi hissettiğim anda gidebilirim, gitmeyi bilirim… Git demedikçe , kalıp savaşabilirim; Kalmayı da savaşmayı da bilirim… Hem belki…Belki bir gün yüreğine dokunabilirim… İzin ver, yüreğine dokunmayı da öğreneyim… ne diyim şimdi sana..... ellerine sağlık, yüreğine sağlık.... çok güzel be.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 yüreğine sağlık ya accayip güzel yazmışsın çook beyendim tebriklr alkışlıyorum walla seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 izin ver yüreğine dokunmayı da öğreneyim..şahanee 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 phobos muhteşemsin yüreğine sağlık .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Kiminde dizlerimin üstünde kalakaldım öylece; Kiminde kapaklandım boylu boyunca yere… Birinin elinden tutulmamasının ne demek olduğunu, yalnızlığı bilirim… Özümü akıttım gözlerimden yaş yerine, ağlamanın ne demek olduğunu bilirim… Yumruğumu ısırarak bastırmayı bilirim hıçkırıkları, Ve tırnaklarımı derime geçirerek susturmayı bilirim çığlıkları… Yaşıyorum, yaşamak nedir bilirim… İsyanı da yaşadım boyun eğmeyi de… O beni sevmez , ben onu..O beni bilir, ben Tanrıyı bilirim… Onlarca yerimden darbe aldım…Ama düştüğüm her yerden kalkabilirim Yaşayan bilir elbet,yaşayan bilir...Yaşadığımız sürece öğreneceğimiz çok şey var hayattan.... Eline sağlık... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar...Tereddütte kalmıştım bu yazıyı paylaşmakta ama şimdi görüyorum ki tereddütüm yersizmiş... Beğenmeniz beni gerçekten çok mutlu etti, bu yazımın bende yeri çok ayrıdır, eğer sizi de okuduğunuza pişman etmediysem ne mutlu bana Tekrar teşekkür ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Pişman etmek ne demek phoboscuğum bizi iç dünyamıza yolladı adeta .. Yüreğine sağlık .. Teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Ben teşekkür ederim küçüğümm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Psychedelic Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Su anki ruh halimi bu kadar acik bu kadar net baska bir yazi tarif edemezdi, yazan arkadasin bu paylasimi icin tsk ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Harikasın Phobosorbia! O güzel kalbinden damıtmışsın gene dizeleri... Sen derinliğinle, hassasiyetinle, kırılganlığınla gerçek bir insansın! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Çok teşekkür ederim Borderliner bu sıcak cümlelerin için Ayrıca bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum,beğenmeniz beni gerçekten mutlu etti 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 egiliyorum onunde canım benim...........yuregine saglık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Bugimm benim, bitanesin sen..Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 kelimeler... kelimeler yetersiz kalır bu yazıyı tarif etmek için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 yüzlerce karmaşık duygu Anlatır binlerce kelime Arasından ne güzel de çekmişsin en iyilerini:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Tekrar tekrar teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessizgemiler Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 yine okudum yine teşekkür ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Ne güzel bir yalan Ben yazmamışım gibi okudum, acıdım yazarına... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.