DEB. Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2008 Ensi uslu uslu gitarını çalarken yanına küçük geldi .. Muhabbet ederlerken Ensi'nin aklına şu soru takıldı .. http://img373.imageshack.us/img373/3300/bzznu6.jpg Bu dialogtan sonra Küçük ile Ensi Iori Yagami'ye emo saçlarının aslında çok yakıştığını farkettiler .. Acaba onlarda nasıl duracaktı? http://img373.imageshack.us/img373/6521/img0017ahj0.jpg Evet.. Gördüğünüz gibi Ensi ile Küçük saçlarını emo gibi kestirdiler.. Bu durum hoşlarına gitmişe benziyordu .. Taa ki bu durumu Mys farkedene kadar .. http://img508.imageshack.us/img508/7854/img0018apm5.jpg Önceleri bu duruma çok kızıp aynı zamanda da şaşıran Mys bu saçı çok beğendi ve sonra görüğünüz gibi o da bir emo olmaya karar verdi .. Biz Mys ile konuşurken ben ona şeker o da bana şekerlik der .. Birgün bu muhabbete şahit olan Ensi ile birlikte muhabbet şöyle bir hal almıştı : Küçük : Şekerim naber ? Ensi : Şeker kim be ? Mys : Ensi : Heaa bizim sarı şeker mi ? :D:D Mys : Esmeri de mi var ? Küçük : Bu olaylardan sonra Mys artık ne şeker , ne sarı şeker , ne de esmer şeker idi .. http://img367.imageshack.us/img367/3820/img0019apq5.jpg Resimde de görüldüğü üzere , Mys artık " Emo Şeker " idi .. Bu da ayrı bir Gnoxis hikayesi .. Umarım beğenirsiniz .. Mysteriouslady ve Ensiferum13'e selamlar Not : İlk resmi elde çizim photoshopta renklendirdim ama baktım işin içinden çıkamayacağım diğerleri böyle kaldı görüntü kirliliği olduysa affola .. Saygılar .. :D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Küçük öldüm gülmekten:D eline sağlık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Teşekkürler Mys Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 var ya hayal gücüne bayıldım küçük emo şeker ne yahu:D:D:D bide küp şekere emo stil saç yapmış Allah ım öldüm gülmekten:D:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 bu arada yorumu yazayım derken alttaki sponsor linklere takıldı gözüm:D:D rüya nikah şekerleri:D:D:D konuyla uyumlu olmuş linkler::D emo şeker:D:D saçlar harika şekerin:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 :D:D öyledir benim emo şekerim :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 teşekkür ederim şekerlik:D ensi bak ağzına biber sürerim senin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 vaayyy harikaa yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 biberden de hiç hazzetmem ben şu yeni moda şekerlerden alayım:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 emo şeker mi :rofl::D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2008 hayal gücüne bak ya.. süpersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Sağol canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 :rofl: piyasaya yeni şeker surmeyi öneriorum gnoxis sponsor olsun emo kup sekerleri :rofl: eline saglık cizgi pisisik :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2008 Sağol abicim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hybrid Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 :rofl: piyasaya yeni şeker surmeyi öneriorum gnoxis sponsor olsun emo kup sekerleri :rofl: eline saglık cizgi pisisik :D neeeee boogee bigudileri nasıl olur sence?:rofl: buda yeni bir ticari yaklaşım olsun:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 :rofl: eheh eheh koptum ya süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 mys sarı şeker yakışmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 mys sarı şeker yakışmış teşekkürler cruuu kenarda biraz daha acı biberim var sende istermisin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 böö kalsın istemem sarı şeker Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.