DEB. Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Olmasaydı gözyaşlarım , olmasaydı üzüntüm , Hüznün bana kattığı gücü nasıl farkedecektim ? Olmasaydı neşem , olmasaydı tebessümüm , Mutluluğun verdiği güveni nasıl hissedecektim ? Olmasaydı nefretim , olmasaydı kinim , Hakedenlere gereken dersi nasıl verecektim ? Olmasaydı aşkım , olmasaydı sevdam , Sevdiğimin gelişini nasıl bekleyecektim ? Olmasaydı annem , olmasaydı babam , En kutsal sevgiyi nasıl öğrenecektim ? Olmasaydı arkadaşım , olmasaydı dostum , En sıkıcı günlerimde nasıl eğlenecektim ? Olmasaydı derdim , olmasaydı sıkıntım , Rahatlığın kolaylığını nerden sezecektim ? Olmasaydı iyim , olmasaydı kötüm , Gülmekle üzülmeyi nasıl ayırt edecektim ? Olmasaydı ölümüm , olmasaydı doğumum , Yaşamın değerini nasıl bilecektim ? Herşeyin bir oluş sebebi vardır .. Yeter ki değerini bilin .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Minik aferim kız sana etrafındakilerinin değerini bilmek onemlidir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Sağol canım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Bişeylerin değerini senin elindeyken bilmelisin sonradan anlaman bişey deiştirmiyor... Güzel Paylaşımlar yapıyorsun küçük arkandayım... bu konuda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 küçüğümm eline sağlık canım benim :clapping: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.