DEB. Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Sevgi oyunu Dünya bir top değil mi ? Haydi gelin oynayalım .. İşbirliği içinde bir takım kuralım Ben sana atayım sen de ona O bana atsın ben yine sana .. Takımın ismi barış olsun Biz kazandıkça dünya coşsun .. Karşı takım olmasın bir dünya olalım Hırsla ve cesaretle hep biz kazanalım Bu oyunda kural yok .. Sevgi , barış ve kardeşlik. Oynayalım hep birlikte Sevgiler kazansın biz kazanmasak bile .. Bu oyun hiç bitmesin Kardeşlik yenilmesin Takımımız hep böyle Bir ömür boyu sevsin .. Kaptanımız iyilik olsun Hakemimiz hoşgörü Bütün dünya hazır artık Haydi atalım şu golü .. Atıldı mı ilk sayımız gerisi arkadan gelir .. Siz sakın merak etmeyin kazanç hepimizindir .. Çünkü barış sevgiyi , sevgi barışı getirir .. Arkadaşlar bu şiirim İzmir çapında mansiyon ödülü almıştı. Paylaşmak istedim .. Okuyanlara teşekkürler .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Ben ofsayta düştüm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Ne anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 kız milleti hiç anlamamıştır bu ofsayt olayını o yüzden anlatmak için uğraşmayacağım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 banada kırmızı kart gösterip saha dışına aldılar.... güzel şiir paylaşım için sağol.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Küçük iyi yazıyorsun:D... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 çok ama çok anlamlı bir paylaşım..sevgi barış huzur...neden bilinmiyor bu değerler..hayata karşı neden nefret hainlik kıskançlık silahlarını bırakıp sevgi barış paylaşım bu silahları almıyoruz ki,,galiba acı vermek ve çekmek alışkanlık olmuş..inanıyorum sevgi var oldukça herşey çok daha güzel olacak..yüreğine sağlık canım;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Kendi küçük yaptıkları büyük psişik diye boşuna demiyorum ben bu psişikciğe Tebrikler çok güzel olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Beni sakatladılar oyunda =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Rövaşata atacam ben hayata Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 dünya bir top en yakınındakiler bile düşürmek için uğraşırken... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Ben ofsayta düştüm:D iyi cevaptı teşekkürler çok anlamlı şiir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.