Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 kalbimde bir sanci kaldi kaldi çikar kopsun yüreğimden at bir yere kendimden kopmuş neyleyim acimaz ki benim bedenim elinden olsun son nefesim yaratmak dert değil tanri için sen iste ölürüm senin için gölgemi biraktin arkamdan geldi herşeyim senmişsin sana anlattim kendimden kopmuş neyleyim acimaz ki benim bedenim elinden olsun son nefesim yaratmak dert değil tanri için sen iste ölürüm senin için 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Çok sevdiğim bir şarkıdır bu...Paylaşım için teşekkür ederim Gece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Bende bağımlısı oldum ne demek ben teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 ben bu sarkıyı bilmiyordum daha yeni dinledim simdide indirdim cok güzelmis:D tskler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Elinden olsun son nefesim..Yaratmak dert değil tanrı için (: Çok güzel bir şarkı.Sağolasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Harika bir şarkı.. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 şarkıyı gnoxis üzerinden bu linkten-----> http://www.gnoxis.com/music/song/id_790/ dinleyebilir profilinize ekleyebilirsiniz;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 muhteşem bir şarkı buuuuu:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.