Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 kalbimde bir sanci kaldi kaldi çikar kopsun yüreğimden at bir yere kendimden kopmuş neyleyim acimaz ki benim bedenim elinden olsun son nefesim yaratmak dert değil tanri için sen iste ölürüm senin için gölgemi biraktin arkamdan geldi herşeyim senmişsin sana anlattim kendimden kopmuş neyleyim acimaz ki benim bedenim elinden olsun son nefesim yaratmak dert değil tanri için sen iste ölürüm senin için 1 Alıntı
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Çok sevdiğim bir şarkıdır bu...Paylaşım için teşekkür ederim Gece... Alıntı
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Bende bağımlısı oldum ne demek ben teşekkür ederim. Alıntı
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 ben bu sarkıyı bilmiyordum daha yeni dinledim simdide indirdim cok güzelmis:D tskler Alıntı
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Elinden olsun son nefesim..Yaratmak dert değil tanrı için (: Çok güzel bir şarkı.Sağolasın. Alıntı
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Harika bir şarkı.. Teşekkürler Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 şarkıyı gnoxis üzerinden bu linkten-----> http://www.gnoxis.com/music/song/id_790/ dinleyebilir profilinize ekleyebilirsiniz;) Alıntı
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 muhteşem bir şarkı buuuuu:thumbsup: Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.