bolsoru Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2008 Sana gönlümden koparıp bir şiir yazmak isterdim ama olmadı , zamanım kalmadı... Gidiyorum diye bil beni gönlündenmi hasretindenmi Birşey diyemezsin ki gidişime Varlığımı istemedinki gidişime niye birşey diyesin ...! İstemedinki bedenimi , ebediyetim senin olsun İstemedinki beni , züppelerin aşkı sana aşk olsun İstemedinki sevgimi ; Sevgilerin en büyüğü sana yalan olsun...! Sevmek bu garibe yasak olmuş Sevmek bana zehir olmuş Sevmek seni sevmek olmuş Ama bu bedenin zamanı yokmuş ruhu huzura kavuşmuş ...! Beni sevsende bir gül istesen ! Bahçelerden koparırdım Beni sevsende canımı istesen ! Sensizliği düşünüp kollarında son bulurdum Ama seni benden isteseler , söleyenin azraili olurdum... Sen beni istemediğini sölesen ... Sen beni istemediğini sölesennn ! İşte ozaman iş bambaşka olurdu ! İşte ozaman sensizlikle başLayan dünyam mağfolurdu İşte ozaman işte ozaman cihan yalan olurdu İşte ozaman son kalem elimde İlk ve son şiirim sana olurdu... Ben beceremem şiir yazmasını , beceremem sevginin tarifini anlatmayı, ama seni sorarlarsa cevab veremem içimde yaşarım seni, öldüğümde ise kimse bilmeden içimde götürürüm seni ,ne benim senin için öldüğümü bilsinler nede seni öğrensinler... Şimdi söle hadi şimdi sölede beni sevmediğini bu şiirim sana olsun ...! İlk deneyimim acı çekmiyorum bir şarkı dinledim duygusuna kapılıp yazdım . Arada bir tutuyor böle yazasım geliyor bugüne nasipmiş 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2008 Çok güzel bi şiir olmuş, sen hep acı çekmelisin bu kadar iyi şeyler çıkıcaksa Yüreğine sağlık canım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umut_gs Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 emeğine sağlık kardeş çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Çoook güzel olmuş Bravo yüreğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 hangi şarkıymış bu güzel gaza getirmiş:D sen hep dinle bunu bolsoru süper olmuş devamını bekliyorum şiirlerinin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Bazı yazım kurallarını ihlal etmiş olsanda,ilk olması adına,duygu yüklü bir şiir olmuş...Şiire olan ilginden vazgeçme:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 çok güzel olmuş arkadaşım emeğine sağlık ama kocaman bi ama var neden hep acı kendini daha farklı şeylerle ifade et, acıyla şiirle değil inan bana hayat o kadar güzelki acı yok diyebilirim acı olanları hep biz acı haline çeviriyoruz(ölüm hariç) yolun açık olsun arkadaşım.......; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 çok güzel bi şiir olmuş emeğine sağlık keşke bendede olsa o yetenek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 emegıne saglık arkadasım cok guzel olmus . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Unbreak My Heart dinlerken bu şiiri okumak hiç iyi gelmedi. Gözlerim dolu ve ağlamak istemiyorum. Bir erkek olarak ağlamak çok zor.. Ama istiyorum birisine sarılıp gözyaşlarım tükenene dek ağlamak istiyorum. Anlatmak istiyorum herşeyi bir çırpıda. Tek solukta bu yükten kurtulmak istiyorum... Ama ne yapabilrim ki seviyorum... Elde edemiyorum ve kıskanıyorum. Nefret ediyorum hayattan. Beni ondan uzak tuttuğuna lanet ediyorum. Evet artık ağlıyorum. Ellerim titrerken yazıyorum son satırlarımı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Unbreak My Heart dinlerken bu şiiri okumak hiç iyi gelmedi. Gözlerim dolu ve ağlamak istemiyorum. Bir erkek olarak ağlamak çok zor.. Ama istiyorum birisine sarılıp gözyaşlarım tükenene dek ağlamak istiyorum. Anlatmak istiyorum herşeyi bir çırpıda. Tek solukta bu yükten kurtulmak istiyorum... Ama ne yapabilrim ki seviyorum... Elde edemiyorum ve kıskanıyorum. Nefret ediyorum hayattan. Beni ondan uzak tuttuğuna lanet ediyorum. Evet artık ağlıyorum. Ellerim titrerken yazıyorum son satırlarımı... Ağlamak içimizde var bende erkeğim ve odamın soğuk duvarları bilir yalnızlığımı yerlerin sessizliği dinler göz yaşlarımı Evet bende seviyorum ama sevginin en güsel tarafını... Özlem tarafını hayal tarafını olumlu düşünme tarafını sen sarılmak istiyorsun ama bilmiyorsun kollarının arasında olduktan sonra iş başka boyuta taşınacak sonu hüzünle kavgayla son bulacak ...! İçinde yaşatmak hem sabır ister hem cesaret sen bunu yapabiliyorsan zaten mükemmelsin demektir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 ilk denemense gercekten güzel olmus bravo:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
otantik Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 çok güzel olmuş emeğine sağlık.bu şiirlerin devamını bekliyoruz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Cok Güzelmiş Gercekten ... Bir ara sarkının ismini ver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 çok çok çok çok güzel olmuş emegine saglık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Sizin elinize sağlık Devamını getiricem ama imla ve kafiyeleri doğru kullanamıyorum galiba :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 güzel demek isterdim.. öncelikle şiirin ilk olup olmaması beni tabiki ilgilendirmiyo.. eee arkadaşlar ilk şiirimde hatalarım olur göz yumun işte ilke göre güzel olmuşturda şuyduda buydu.. o zaman 52. şiirini verseydinde hatasız okusaydık..ilk şiir son şiir ne fark eder..(tabi benim görüşüm) okurken bi an aklımdan kahtalı mıçının bi eseri olabilrmi dedm ama sonra anladım ki hayır el emeği göz nuru yazmış işte.. en üzüntülü halimde bile okuduğumda beni şoka sokup yok artık phuahuah gibi bi tepki vermemi sağlayan bi şiir olmuş... tabiki yinede emeğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 güzel demek isterdim.. öncelikle şiirin ilk olup olmaması beni tabiki ilgilendirmiyo.. eee arkadaşlar ilk şiirimde hatalarım olur göz yumun işte ilke göre güzel olmuşturda şuyduda buydu.. o zaman 52. şiirini verseydinde hatasız okusaydık..ilk şiir son şiir ne fark eder..(tabi benim görüşüm) okurken bi an aklımdan kahtalı mıçının bi eseri olabilrmi dedm ama sonra anladım ki hayır el emeği göz nuru yazmış işte.. en üzüntülü halimde bile okuduğumda beni şoka sokup yok artık phuahuah gibi bi tepki vermemi sağlayan bi şiir olmuş... tabiki yinede emeğine sağlık... 52. şiirimi değilde 2. şiirimi ne zaman yazarım bilemem... Ama gülmeye ihtiyacın varsa denerim (Sende öğle sevk alıyorsun demekki) Senide güldürebildiysem üzülemem Yürüdüğümüz yolda ilk adıma hatasız başlamasaydık hayatdan tecrübe kazanamazdık ... Ne kimseye göz yumun dedim nede beni şapşaplayın onu nereden çıkartdın anlayamadım ??? *! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 52. şiirimi değilde 2. şiirimi ne zaman yazarım bilemem... Ama gülmeye ihtiyacın varsa denerim (Sende öğle sevk alıyorsun demekki) Senide güldürebildiysem üzülemem Yürüdüğümüz yolda ilk adıma hatasız başlamasaydık hayatdan tecrübe kazanamazdık ... Ne kimseye göz yumun dedim nede beni şapşaplayın onu nereden çıkartdın anlayamadım ??? *! Gelebilecek bütün eleştirilere açık olmanı öneririm:)Her türlü yoruma açık olmalısın ve bu yorumlardan bir ders çıkarmalısın...Şiir gerçekten emek isteyen bir uğraştır...Şairliğin bir okulu eğitimi olamadığı gibi,her insanın şair,her yazılan duygunun da şiir olmasını bekleyemeyiz....Seni bir yönünle takdir ediyorum o da ilgi göstermiş olman...Fakat bir büyük tavsiyesi benden,eğer gerçekten bu yönde başarılı olmak istiyorsan başkalarının görüşlerine önem vermelisin...Bir hatırlatmada daha bulunayım;yazım kurallarına önem vermeye özen göster;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2008 Ağlamak içimizde var bende erkeğim ve odamın soğuk duvarları bilir yalnızlığımı yerlerin sessizliği dinler göz yaşlarımı Evet bende seviyorum ama sevginin en güsel tarafını... Özlem tarafını hayal tarafını olumlu düşünme tarafını sen sarılmak istiyorsun ama bilmiyorsun kollarının arasında olduktan sonra iş başka boyuta taşınacak sonu hüzünle kavgayla son bulacak ...! İçinde yaşatmak hem sabır ister hem cesaret sen bunu yapabiliyorsan zaten mükemmelsin demektir ... Ne sabrım ne cesaretim kalmadı artık. Omuzlarım çöktü yükümün altında taşıması çok zor. Anlatması ise bin beter.. Böyle geldi bundan sonrada böyle gider. Adı bana yasak olmus,askı haram. Saol ütad söylediklerin için. Eleştiriler yapıcıda olabilir yıkıcıda.Sen nasıl algılarsan. Bunları da al yanına ve devam et yoluna. Her sözün sivri bir yanı vardır bunu da unutma. ASk içinde oldukça ne kalemin duracak nede kalbin susacak. Tecrübe dir benim yerime konusacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 bolsoru kardeş konunun başlığını ilk şiir yazmandan ben o anlamı çıkardım sadece.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 bolsoru kardeş konunun başlığını ilk şiir yazmandan ben o anlamı çıkardım sadece.. Sorun yok Teşk. etmem gerek sana :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dusenbe Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Harika... Yüreğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.