Jump to content

Bu Başlıktakiler Dünyanın En Zor Oyunlarıymış

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Kriz geçirdim izlerken sonuna kadar kendimi zor tutum :rofl: offf boğasım geldi ama nneyi boğucam bilmiyorum :rofl:

Yanıtlama zamanı:
:rofl::rofl::rofl:merdivenleri tırsa tırsa çıkışına bayıldım:rofl:nasıl bi oyun bu böyle.. insanın psikolojisini bozar, gerçekten gıcık:rofl:
Yanıtlama zamanı:

allahım :D Yeter artık ya ikidebir bişe çıkıyo sanki kendim oynuyomuşum gibi delirdim ne bu ya bitirmeye izin vermiyo bayılıcakdım bi ara oufff :D:D du ben şu oyunu bi oynıyım gerçekten bu kadar saçma mı:D

--------------------

http://www.thegameslist.com/playgame/480/Syobon_Action

yaaaa daha gıcık bi oyun yok hiç tavsiye etmiyorum... cıxxx iğrenç bişe ömrümü yiycek gibi bi his uyandırdı içimde

Yanıtlama zamanı:

süperrrrrrrrrrrr bende oynamak istiyorumm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

izlerken koptum eughuehuheuheuheuehuhe

Yanıtlama zamanı:
yaff ben bişe anlamadımki:)

kırmızı kareyi pacman olarak düşün sarıları da yem :D bi yukarı bi aşşağı gidenleri de canavar:D buna göre oynayabilirsin:)

-----------------------

sinir olmana sevindim web:) :devil::D:D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...