Auraile6his Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2008 Ne kadar psiþik yeteneðe sahipsiniz? http://www.hizliresim.com/2008/7/30/3172.jpg Bu, Büyük Britanya Psiþik Baþvuru Masasýndan Stuart Bugby tarafýndan psiþik yeteneklere sahip olup olmadýðýnýzý belirlemek için hazýrlanan basit bir testtir. “Psiþik Yetenekler” ifadesinin çok çeþitli algýlamayý kapsadýðýný ve kendini doðal el falý ustalýðý, kristal küre okumak veya hatta Tarot kartlarýný da içeren iskambil destelerinin sezgisel olarak okunmasý gibi birçok deðiþik yolla sunabileceðini söylemektedir. Bu ustalýklarýn hepsi kurumun “saptama sanatlarý” dediði bir alana aittir. Beþten daha fazla soruya vereceðiniz “evet” cevaplarý, psiþik yetenek sergileme potansiyeline sahip olduðunuzu gösterir. • Yeni biriyle tanýþtýðýnýzda o kiþiyle anlaþýp anlaþamayacaðýnýz yolunda içgüdüsel bir duygu hisseder misiniz? Onlardan hoþlanýp hoþlanmýyor oluþunuzun, bu hisle ilgisi yoktur. • Rüyalarýnýzýn onda yedisini kehanet içeren türden mi bulursunuz? • Ýnsanlarýn sizle konuþmaktan gerçekten zevk aldýðýna inanýr mýsýnýz? • Ýnsanlarýn kendi endiþe ve üzüntülerini size boþalttýðýný düþünür müsünüz? • Buluþmalarýnýza çoðunlukla geç mi kalýrsýnýz? • Aðaç gövdesi, odun ateþinin alevleri veya bulutlar gibi rastgele þekillerde desenler ve resimler görebiliyor musunuz? • Rüyanýzda, sonradan orada gerçekte bulunduðunuzu hisseder misiniz? • Okuldayken Türkçe dersinde Matematik dersinde olduðunuzdan daha mý iyiydiniz ? • Basit iþler yaparken veya sadece otururken zihninizde bir yorum dolaþýr mý? • En azýndan tek bir þey hakkýnda batýl inancýnýz var mý? • 7 sayýsýný 13’e tercih eder misiniz? • Bir teleskoptan bakmak için sað gözünüzü mü tercih edersiniz? • Kendinizi planlar yapmak yerine kendiliðinden (doðal) davranmayý tercih eden biri olarak mý görüyorsunuz? • Sevdiðiniz birinin ölümünden sonra sadece kýsa bir süre mi yas tutarsýnýz? • Uzun vadeli planlamalarý sýkýcý mý bulursunuz? • Geniþ açýk mekanlarda bulunduðunuzda çok mutlu olur musunuz? • Düzensizlik (daðýnýklýk) sizi rahatsýz etmez mi? • Sýk sýk kokularý hayal eder misiniz? • Uzun zaman sürelerini yalnýz geçirmekten hoþlanýr mýsýnýz? • Ani ve sert hava koþullarýndan büyülenir misiniz? Mesela dalgalý deniz, yýldýrýmlar, fýrtýnalar gibi. • Yabancý bir kasabanýn çevresinde sadece ne bulabileceðinizi görebilmek için yürüyüþe çýkar mýsýnýz? • Garip þekilli kayalar veya aðaç kabuðu ve tahta parçalarý sizi cezbeder mi? • Ölüm konusunda kesinlikle korkusuz musunuz? • Belirli renkleri giymenin sizi ve çevrenizdekileri bir biçimde etkilediði olmuþ mudur? • Acý eþiðiniz baþkalarýna göre daha mý az aþaðýdadýr? • Doðal bir ritminiz var mýdýr? (dans etme, vs...) • Eski evler ve binalar sizi cezbeder mi? • Köpekler ve kediler size doðal olarak dostça mý davranýr? • Ýnsanlar sizinle bire bir anlamda birlikte olmayý tercih ederler mi? • Eski bir yüzyýlda yaþama fantezisi sizi cezbeder mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 güzel paylaşım saol yazıyı biraz düzeltebilirsen bizde güzelce okuyabiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 WAy bee 17 evet çıkardım ... Güsel bi paylaşım olmuş.... Birde bu soruların hangi yetenekleri karsıladığını gösteren bir liste verirsen tam süpper olacak . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
violetta Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 yazılanları doğru okuyabildiysem 23 tane fln evet çıktı xD şu kadar evet'e şu kadar yetenek diye birşey yokmu :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 23 tane evet çıkardımda violettanın dediği gibi karşılığı yokmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 hhııımmmm şimdi ben psişik yetenek sergileme potansiyelinemi sahibim herkes sahip gibi görünüyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 sadece bir hayır bu arada ne kadar evet o kadar yetenek ! XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 yazı güzel emeğine sağlık ama bu yazıya bakarsam ben harry poterım http://img101.imageshack.us/img101/63/folder3lo.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Yaziyi duzeltirsek , sanirim basarili olabiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 2 Hayır Var. Teşekkürler okumakta zorlanmadım (yabancı karakterlerin neye eşit oldugunu ezberleyin yeter:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 19 evet var iimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 23 ewet war waayy bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 25 adet çıktı inanamadım doğrusu:blink:paylaşım için teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 17 çıktı.Daha yetenekli olduğumu sanıyordum:confused::confused:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 kriptografi yapmaya gerek yok kimseden birşey saklamıyorsunuzki burada yayınlıyorsunuz değil mi?Lütfen bir dahaki sefere Türkçe karakter kullanın... Bu arada teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş x) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 24 tane evetım varrrrr. cok mutlu oldum . . . bu arada emegıne saglık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 23 tane evet çıktı ama daha yalnızca bir tane psişik yetenekte ilerleme kaydettim o da çok fazla kayda değer değil yani kontrolüm çabuk zayıflıyor ve genellikle istemdışı çalışıyor(bkz.telepati) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 benim 25 tane evetim var şu ana kadar bir yetenekle uğraşmadım açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 22... ama önemli olan farkındalık ve kullanabilirlik olduğuna göre yetenek potansiyeli pek de önemli değil fayda sağlamadığı için benci... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Yahu ben de şöyle bir hal var:Gördüğüm rüyalar gerçek oluyor,aklımdan geçenler bir süre sonra oluyor... Efendim baktığım herşeyden bir şekil çıkartıyorum ve bundan artık çok rahatsız oluyorum...Bulutlara baktığımda,yerdeki çamur izinden,duvardaki kabaran boyadan bir anlam çıkartıyorum....Ne bileyim ya ecelim mi geldi yoksa bana mı geliyorlar anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 24 evet çıktı yazılar biraz daha düzgün olsaydı daha kolay okuya bilirdim ama önemli degil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Yahu ben de şöyle bir hal var:Gördüğüm rüyalar gerçek oluyor,aklımdan geçenler bir süre sonra oluyor... Efendim baktığım herşeyden bir şekil çıkartıyorum ve bundan artık çok rahatsız oluyorum...Bulutlara baktığımda,yerdeki çamur izinden,duvardaki kabaran boyadan bir anlam çıkartıyorum....Ne bileyim ya ecelim mi geldi yoksa bana mı geliyorlar anlamadım gördüğün rüya ve yorumlar net bir şekilde mi oluyor yoksa bulanık şekilde mi eğer net şekildeyse psikometrik yeteneklere eğer yeterince belirgin değil ama yine de görebildiklerinle uyuşanlar varsa durugörü yeteneklerine farkındalığın artıyor gibi gözüküyor biraz araştırmak istersen diye söyliyeyim dedim ama bana kalırsa azıcık ilgilen eğer başa çıkamazsan bırak derim yine de sen bilirsin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 24 evet çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 21 evet fena değil ama sizinkiler daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 20 evet.. ilginçmiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.