DEB. Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2008 Arkadaşlar Bendeniz hastayım .. Burnum akıyor boğazım acıyor ve sesim acayip kart Haa siz şimdi bana üzüldünüz d'imi ? Bence bana değil .. Locked , Boogee ve Belfalas'a acıyın .. Neden mi ? :D:D Önce Boogee Küçük : Abiiiiimmm hastayım ben hasta oldum Boogee : Neyin var ? Küçük : Burnum akıyor boğazım acıyor sesim afedersin travesti gibi .. Boogee : Hoopps Küçük : Bak aç telefonu duy sesimi ( Küçük Boogee'yi arar ) Turkcell'deki kadın : Yalnızca bir dakikanız var .. Küçük : Alooo Boogee : Nolduu Küçük : Bak sesimee Boogee : Nesi var güzel işte Küçük : Çikin yaa Boogee : Manyak Küçük : Ayyyy !! Boogee : Noldu Küçük : Kedi düşüyordu Boogee : opuhahaha Küçük : Ayy hadi kapat yedin kontörlerimi :mad: ( Telefon kapanır ama aynı zamanda benim internetim kesilir ve Boogee 'yi tekrar ararım ) Boogee : Nolduu Küçük : Zaten hastayım zaten internetim gitti zaten çorba yapanım yok zaten kontörüm bitti Boogee : Niye aradın o zaman Küçük : İçimden geldi Boogee : Manyaksın da ondan Küçük : Kapat yine gitti kontörlerim ( Telefon kapanır ve internet gelir ) Küçük : Bir de abi olcaksın insan bi çorba yapar Boogee : Hazır çorba :D:D Küçük : O da olurdu .. (Artık Boogee'nin işi bitmiştir .. Sıra Belfalas'tadır ) Küçük : Abiiim hastayım ben Belfalas : Neyin var Küçük : Boğazım acıyo burnum akıyo sesim kart Belfalas : Sümüklüüü sümüklüüü :rofl: Küçük : Yaaa O mukus bi kere istemeden akıyo Belfalas : Kıyamam sana Orda olsam sana bitki karışımları getirirdim .. Küçük : Ben nescafemi içerim ( Belfalas'ın da işi bitmiştir Sıradaki kurban Locked idi ) Küçük : Canımcımcımcımcım Ben hastayım burnum akıyo boğazım acıyo sesim çok kalın Locked : Üzüldüm ya soğuk içtin herhalde Küçük : Evet ama üzülme zaten aileme belli etmiyorum Locked : Neden ? Küçük : Denize gidersek iptal olmasın diye :D:D Locked : Uyanıııık :D Küçük : :D:devil::D Locked : Hadi bakalım iyileşmeye bak tylol hot iç 1 tane çaktırmadan :D;) Küçük : Tamam sağol :D Evet sevgili Gnoxis üyeleri Hastayken hiç çekilmiyorum Dikkat edin bir sonraki kurbanım siz olabilirsiniz :D:rofl::D Saygı ve sevgilerimle .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 :rofl: konusmaları kaydetmediysen hafızana direk bi YUH diyorum:D:D kelimesi kelimesine aynı :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 :D sen beni dinleme de neskafe iç daha:punish2: zorla içiricem o olcak en son:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 ahhahahah küçük harbi uyanıksın ya:D... kaydet anam çiz süpersin:psen kaydetdikce ben kendimi sende buluyorum:D ama geçmiş olsun onuda demeyi unutmıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 geçmiş olsun canım dikkat et kendine...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 ahuhauha her lafi tutmus aklinda supersin yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 oyyy çok seviyrum ben seni yaaa:D dikkat et kendine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Nescafe içme su oranınnı azaltıp iyileşmeni zorlaştırıyormuş annemin uydurması da olabilir Geçmiş olsun yaz yaz ne hasalığı bu ay çok sinir sıcak bi yandan ter bi yandan mukus bi yandan böyle hepsi birbirine karışır iğrenç bi tat olur falan filan fişman vır vır dır dır bla bla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Yanik küçük meleğim bi alemsin. Yaz vaktide anca sen hasta olursun zaten Neyse, geçmiş olsun üzüldüm. İyileşirsin inşallah Tylol Hot iç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Tamam kuzu Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Kücük akıbetini merak ettim nerdesin sen yav cizimlerni özledik....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.