raskolnikov Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2008 ucuza maledilebilen kitap türü. tabi ki bu tip kitapların arasından bir takım hatıralar çıkabilmekte. ilk sahibinin sayfaların arasında unuttuğu kurutulmuş güller; kaybedilmemek üzre yazılmış ve kitap sayfalarının arasına unutulmuş mektuplar... ilk sayfasına iliştirilmiş notlar; ''canısına; bu kitabı sana alabilmek için, tam bir saat beyazıt meydanında istanbul üniversitesini aradıktan sonra, seyyar satıcı engellerini aşarak hedefime ve amacıma ulaştım. iki saat orada oyalandıktan sonra, eli işe gözü oynaşa verdikten sonra kitabı aldım. kitabı alırken üniversite kırtasiyecisine; ''içinde biraz o konudan, biraz da bu konudan olsun'' deyince, kendimi ele verdim. cahil olduğum anlaşıldı. evet cahildim ama bu konunun cahiliydim. hemen bu cahilliğimi kapatmak için adama ''solex karbüratör sistemlerini biliyor musunuz'' diye sordum böbürlenerek. bu sefer de, bütün bakışlar değişti ve arttı. artık bütün kırtasiye bana deli gözüyle bakıyor, hatta şizofren olduğumdan kuşkulanıyordu. hemen parayı verip, oradan kaçmaktan başka birşey düşünemez olmuştum ki; para yerine kasadaki bayana otobüs bileti verince, kızılca kıyamet koptu. kadın bana, ''paranın gerisini yemek fişi olarak mı, yoksa vapur jetonu olarak mı'' istediğimi sorunca ben kendime geldim ama biraz geç olmuştu. kadın ayağa kalkıp şöyle bağırdı ''bu manyak!''... o anki panikle, cebimde ne kadar kağıt varsa kasanın üzerine atıp olay yerinden uzaklaştım. otobüs biletini ve bütün paramı olay yerinde bırakmış olduğumdan, yürüyerek geldim onca yolu...'' yazının sonunu bulamadım, aradık, heryeri darmadağınık bıraktık ama olmadı, ancak bu kadarını bulabildim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 coooook guzeeeeel 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 güzel tabi.... kötü mi olacaktı... ama gerisini bulamadım be abla.... çok aradım, dükkan tarumar oldu aramaktan.... bi bulaydım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 çok güzel çok samimi bı yazı.. tesekkurler raskolnikov Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 çok güzel ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 çok güzel gerçekten.. umarım bulursun devamını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 inşallah bulursun devamını yaa yazı cok güzell:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2008 Bayıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 gençlik okuyun okuyun:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 niye yav şimdiki gençlerin başına gelmiyor mu böyle şeyler şahsen buna benzer şeyler yaşadığım hatta daha kötülerini bile yaşadığım olmuştur. devamını bekleriz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 gençlik okuyun okuyun:D:D bundan sonra favorim 2.el kitaplar:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaSassano Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Bu yazı hangi kitaptaydı Raskolnikov? Merak ettim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 ne kitabı pia:D hatırlamıyorum valla:D ikinci ellerin içinden birinden çıkmıştı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Vay be. İşte bu yüzden seviyorum ikinci el kitapları. Tanımadığın insanlardan çok değerli parçalar bulabiliyorsun içlerinde.. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.