raskolnikov Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu. Böylece başka birine daha tecavüz etmez. Ne güzel, tanımadığım bir mağduru kurtardım. İyi ki orgazm olmadım, sonra adım kötü kıza çıkardı. Küçüktü işte... Evet evet küçüktü... Bir şey hissetmedim bile. Kızlığımı kime vereceğim stresinden kurtuldum.. Böylece bu ihtiyacımıda gidermiş oldum. Sonuçta yemek, içmek gibi doğal birşey bu :icon_crazy: Çoraplarımı, ayakkabılarımı, üstelik bluzumu çıkarmadı üzerimden, birde giyinmekle uğraşmayacağım en azından. :icon_whistle: Birgün olsun rol yapmadan sevişmiş oldum, olduğum gibi oldum, üzülmem değil sevinmem gerek. Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu. Teşekkür ederim size amcacığım. Tecavüze uğramış insanların neler hissettiklerini daha iyi anlamama yardımcı oldunuz... Binlerce teşekkür size Neyse ki teker teker geldiler. Neyse ki zevk alabildim. Ya bir de iktidarsız olsaydı. Cana geleceğine mala gelsin. Tecavüz etmedi ki, ben verdim. İyiki zenci idi ... Oh be, ciğerlerim ferahladı valla! Allahtan ilk değil... Ömrü boyunca bu deneyimi yaşayamayacak insanlar da var, yazık. İyi ki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 olsun bi dağ havası almış oldum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 polyanna ekleme: -iyiki kızım ya erkek olsaydım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 güzel olmuş emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 çok güzel yha emeğine sağlık:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Ooo süper yaaa geberdim gülmekten :rofl:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 "İyi ki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza" :rofl: süper bir yazıymış koptum Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boz58 Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 yavv komedı ellerıne saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 eline sağlık süper olmuş:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 "Allahtan ilk değil..." Koptum koptum wala... Böyle bişeye ihtiyacım vardı cidden. Emeğin için tşk. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mademoiselle Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 :rofl:süferr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 hey Allahım ya:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 olsun.. kirlenmek güzeldir:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 ahahhaha:D:D yazukla kıza:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 çok komik yaa :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Önüzümdeki maçlara bakacaz artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 "İyi ki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza" hahhhaa süpperrrr :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 İyi ki orgazm olmadım, sonra adım kötü kıza çıkardı. Kızlığımı kime vereceğim stresinden kurtuldum.. Böylece bu ihtiyacımıda gidermiş oldum. Sonuçta yemek, içmek gibi doğal birşey bu Neyse ki teker teker geldiler. Tecavüz etmedi ki, ben verdim. İyiki zenci idi ... Oh be, ciğerlerim ferahladı valla! Bunlar güzeldi :D İlahi poly Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buongiorno Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Haha, çok iyimiş. Kız pozitif bakıyo her şeye tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrySania Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Geniş düşünmek gibisi yok :DBu polyannanın yanında staj yapmak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 :rofl:Allahh YarıLdım WaLLaa xD gerçekten böle bişiye ihtiyacım vardı sağolasın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 süperdi yaw 'Çoraplarımı, ayakkabılarımı, üstelik bluzumu çıkarmadı üzerimden, birde giyinmekle uğraşmayacağım en azından' bu ayrı bi güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Raskol, çatlattın beni gülmekten:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EMOS_EMOS Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 güzelmiş cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.