Auraile6his Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Duruişiti Duruişiti, hiçbir aygıt kullanmaksızın, algılanabilmesi olanaksız uzaklıktaki ses, konuşma ve müzikleri işitebilme ve bedensiz varlıklardan gelen tesirleri söz halinde duyabilme paranormal yeteneğine metapsişikte verilen addır. Durugörü yeteneği ile karşılaştırıldığında, aralarındaki tek fark, paranormal algılamanın birinde görme, diğerinde işitme tarzında gerçekleşmesidir. Duruişiti fenomeninde işitilen ses, kulakla duyulan sese benzemez, içten gelen, zihinsel olarak işitilen bir sestir. Fakat ses beynin içindeymişcesine bilinen ses gibi işitilir ve kuşkuya yer bırakmaz. Bununla birlikte, fenomende ses, önceleri karışık, belli belirsiz gelen fısıltı sesleri halinde olur; gitgide kuvvetlenir ve sonunda normal ses tonuna ulaşır. Olayı betimlerken izlenimlerini aktaran duruişitirlerin belirttiklerine göre, “adeta beynin içine bir telefon aygıtı yerleştirilmiş gibidir.” Duruişiti fenomeni hipnotik veya doğal uykuda, “uyku-uyanıklık arası” halinde ve izolman, ekstaz (vecd), trans gibi degajman halleri sırasında oluşabildiği gibi uyanıkken (dalgınlık sırasında) de oluşabilir. Rüyalarda, tanınmayan bir sesin fısıldaması tarzındaki duruişiti hami varlıktan gelen mesaj olarak kabul edilir. Duruişitirlerden en tanınmış olanı Fransız kahramanı Jan Dark’tır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 teşekkürler güzel paylaşım olmuş peki bunu nasıl geliştiririz metodları sizlerde varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 kişisel gelişimle olabilecek bir şey...metotlarını bilip çalışmak lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 valla bende böyle bişeyler var yabancı bir forumda açtım sordum "the calls" yani çağrılar dediler. direk cep telefonu ile konuşuyormuş gibi duymuyorsunuz. size birtakım frekanslar geliyor siz de kendinize göre yorumluyorsunuz. geliştirilebilir mi? bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 ses dalgalarını kontrol etmekle alakalı birşey... yaptım diyeni ne gördüm ne de duydum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2008 ama yapan vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Yapan var tabiii.Bunu yaptığını söyeyen bikaç arkadaşım var.Bende o yetenek yok iyiki de yok.Ben kaldıramamazdım öyle bi yeteneği.:scare2:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 şimdi bnm sessiz bir ortamdayken kulağıma gelen tüm sesler duruişitiyle bağlantılı mı oluyo o zamn. acaba tüm yeteklere birden sahip olan biri warmıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Ne olduğunu bilemiyorum ama geçen akşam çok garip sesler duymaya başladım yalnız da değildim eşimle oturuyordum ona sordum sen duyuyor musun diye hayır dedi. böyle hani televizyonda görüntü karıncalı olduğu zaman bir ses gelir ya o tarzdaydı. oturduğumuz yer herzaman çok sessizdir.komşumuz da çoktan taşındı evi boş.hikaye üretmek istemiyorum ama cidden garipti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arsenick Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2009 öncelikle herkese merhabalar.siteyi tesadüfen buldum ve biraz göz gezdirdikten sonra üye olmaya karar verdim. zaman zaman başıma gelen birşeyi sizlere sormak istiyorum.bazen gayet net şekilde birinin beni ismimle çağırdığını duyuyorum.mesela annem bana ismimle sesleniyor.ama o anda ya evde yanlızım yada birlikte oturuyoruz ve hiç alakası yok yani gerçekte yok böyle bişey.ama ben çok net duyuyorum kafamın içinde.hatta bazen uykudan bile uyanıyorum bu şekilde.acaba bu duruişiti dediğiniz şey olabilirmi? bir de şunu eklemek istiyorum.bazen de bazı konuşmalar duyuyorum.çok hızlı oluyor.sanki bi filmi 2x hızla oynatır gibi.ve başım dönüyor.buna uzun süre dayanamadığımdan gözlerimi kapatıp gevşemeye çalışıyorum.bunların ne olduğu ve neden olduğu konusunda bilgisi olan varmı acaba ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
littlebanshee Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 AYNEN!sınıftaoturuyorum biri bağırıyo.Arkama bakıyorm kimse yok.Sınıf morg konumunda zaten.önüme dönüyorum biri tekrar bağırıyo.bu sefer sesi acıdolu.noluyoruz yaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 bnde var bu yetenek ıstem dısı oluyor gercı. tam kontrol edemıyorum edebılsem tam super olucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ask_ne_demek Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2009 bende cogunlukla bana seslenıldıgını duyarım hep korkarımda cevremde baskasına olmuyor cunku boyle bısey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vevere Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2009 duruişiti sahibi insanların antenleri açık kalmıştır. bu genelde istem dışıdır. anteninizin açık olduğunda beedensiz varlıklar,ruh varlıkları sizin frekansınıza girip size seslenir ve ya siz onların konuşmalarına şahitlik edebilirsiniz. bir yönüyle de tehlikeli bir durumdur. obsesyona da uğrayabilirsiniz, dikkatli olun. frekansınızı üstün varlıklara ayarlayabilirseniz daha iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrosHifSeyTan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 arsenic ve littlebanshee cinlerin sesilerini duyuyorsun ... Oyun oynuyor olabilirler sizle : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crystallize Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 ben yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2013 Fazla odaklanınca sesler duymaya baslıyorum örnegin uzaktaki akrabam sanki yanımda benimle konusuyormus kadar yüksek bir ses ile hemde, arada bir müzik sesleri filan duyuyorum, acıkcası garip bir durum, Bunların duruişiti ile herhangi bir bagı varmıdır ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Yararlı konu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Merakımdan dolayı soracağım konu çok eski biliyorum . Arada bir biri bana sesleniyormuş gibi oluyor. Mesela bu sabah ağlama gibi ses duydum yakınımdan ama yoktu öyle bir ses. Bazen birinin bana seslendiğini duyuyorum ama baktığım da hiç biri yok seslenen kimse yok. Bu ne demek oluyor ? Duruişitine yatkınlığım var gibi mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lilitha Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Bunları bende yaşadım, bir kadının ağlaması, ya da çocuk ağlaması, konuşmalar özellikle uyku-uyanıklık arası ismimin söylenmesi ve konuşmalar, beynimin içinde gibi bazende tok bir ses sanki kulağımın içine söyleniyor gibi. Patlayan kafa sendromuna yormuştum, hala da öyle yapıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Merakımdan dolayı soracağım konu çok eski biliyorum . Arada bir biri bana sesleniyormuş gibi oluyor. Mesela bu sabah ağlama gibi ses duydum yakınımdan ama yoktu öyle bir ses. Bazen birinin bana seslendiğini duyuyorum ama baktığım da hiç biri yok seslenen kimse yok. Bu ne demek oluyor ? Duruişitine yatkınlığım var gibi mi ? Bana da 1 kere olmuştu biri ismimle seslendmişti bende kapımı açtım odamdan çıktım efendim anne diye baktım annemle babam uyuyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 bir kere olsa keşke her zaman oluyor. Biri benle oyun mu oynuyor diye düşünüyorum arada başka bir varlıkla. Zevkli olur gelse filan ama nedense böyle korkutucu şeyler başıma gelmiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizAmelya Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 bendede oluyo oyle evde diwarida ismimi duyuyorum biri beni cagirio bakiyom kmse yok evde Anneme soruom benimi cagrdn die hayr dio ama onun sesiyle duydum halbuki) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
airbender Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 MERHABA SİTENİZE YENİ ÜYE oldum ben her zaman televizyonun ilk açıldığı zamandaki ince sesi duyuyorum haftada 3 günde bazen çok tiz sesler duyuyorum sizce duruişiti mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ben sesler duyarım bazen ama lütfen yanlış anlamayın şizofreni değil benimkisi mesela uyku ile uyanıklık arasında çok net tanıdıklarımın seslerini duyarım babamı duymuştum bir defa telefonla konuşuyordu ve tabi o sırada evde değildi Etrafımdaki insaların seslerini unutmam bazende seslerini duyar gibi olurum kulağıma gelir fısıltılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.