Auraile6his Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Alman astrolog Erich Bauer, erkeklerin sadakatlerinin ellerinden anlaşıldığını iddia etti. Bild Gazetesinde yer alan haberde Erich Bauer, sol elde bulunan "kalp çizgisi"nin erkeğin partnerini aldatıp aldatmadığını gösterdiğini bildirdi. "Çizgi az çatallıysa bu sadakat göstergesidir" dedi. http://img152.imageshack.us/img152/7112/el9iu.jpg İşaret parmağı ile elin bitimine kadar uzanan çizgiden sadakatin okunabileceğini iddia eden Bauer, bu iddiasının sadece erkeklerin sol elinden anlaşılabileceğini söyledi. Almanyanın tanınmış astrologları arasında yer alan Erich Bauer, "Kalp çizgisi güçlü ve uzun ise ve işaret parmağına kadar uzuyorsa erkek sadıktır. Eğer çizginin başında veya sonunda çok çatallanmalar mevcutsa flört etmeyi seviyor, ama yine de sadık. Fakat çizgi çok çatallı ise kesinlikle sadık kalmayan biridir" dedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boz58 Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 benim çatallı fln deıl ama sadakat lı oldugum soylenemz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 1.5 çatal val diyelim Sadece bayanlarda değil cogu kisi söylemistir sadakatime hayranmıslar ilginc.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 dümdüz bi çizgi bende:Dhiç çattalı değil:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Elinizi bükerek deneyin... Hafif bir çatlama olacaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Elinizi bükerek deneyin... Hafif bir çatlama olacaktır... çok zekisin:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Yaa benim elimde aynı şekil çıkıyo.Ama bir sağdığım ki sorma gitsin.Zaten ben bayanım da arkadaşın eline baktım;aynen var o şekil o da çok sadık sorma gitsin.3 sevgilisi var.:rofl::rofl:. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak35 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 çatal olmayan bi yer yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 çatal olmayan bi yer yok:) yanlış çatala bakmışsın sen...:rofl: konuyu açan arkadaşa... mutlu beraberlikleri olan ve bu konudan sonra ayrılan arkadaşlar adına dava açıyoruz.. imza kampanyamız başlamıştır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 dümdüz bi çizgi bende:Dhiç çattalı değil:D eet bndede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 hmm benim fazla çatallı galiba :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Hmm çizgi boyunca altı çatallanma var en uçta 3 tane muhtelif başka noktalarda 3 tane daha aman tanrım biri beni durdursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 çataldan geçilmiyo be:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
corpse06 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 masslh gnoxis erkleri cok sadıklar:Dtüüüüüü nazar degmez inş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Benim o çizgi bir çizgi değil resmen zincir şeklinde. Kaç farklı çizginin birleşiminden oluşmuş belli değil. Ya bu siteye takılan herkes böyle ya da bu astrolog saçmalıyor:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SanSolaris Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 elin diğer ucundan başlayan çizgi tam işaret parmağına giderken yanında bir sağ tarafa kayan gizli bir yol var orta parmağa doğru gidiyor 2 çatal fazla değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 birde şöyle birşey vardır; sol elinizin sağ kısmına dışarıdan yan baktığınızda küçük parmağınız ile resimde gösterilen kalp çizgisi başlangıcının ortasında kalan çizgiler geçirceğiniz evlilik sayısı ve uzuun süreli ilişkileri temsil edermiş..derinse evlilik hafif bir çizgi ise uzun süreli bir ilişkidir derler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khaos Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 "Chiromancy" yorumu çok zor bir kadersel sistem analizidir..Ustaları bu işe hayatlarını verirler..Her konuda olduğu gibi bu konuda da ciddiye almama,sulandırma,kafa yormamada süper olduğumuz kesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Bende catal yok kaşık Var Gidelim meşküle:S siz cizgilere yorum Yapın, Ben o Elimle kaşık eyritme moduna gecim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khaos Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 I told you... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.