black_eyes Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2008 Behind Blue Eyes No one knows what its like To be the bad man,to be the sad man Behind blue eyes And no one knows What its like to be hated To be faded to telling only lies But my dreams they arent as empty As my conscious seems to be I have hours, only lonely My love is vengeance Thats never free No one knows what its like To feel these feelings Like i do, and i blame you No one bites back as hard On their anger None of my pain woe Can show through Discover l.i.m.p. say it [x4] No one knows what its like To be mistreated, to be defeated Behind blue eyes No one know how to say That theyre sorry and dont worry Im not telling lies No one knows what its like To be the bad man,to be the sad man Behind blue eyes... Behind Blue Eyes (Türkçe Çeviri) Kimse neye benzediğini bilmez Kötü adam olmanın üzgün adam olmanın Mavi gözlerin ardında Ve kimse bilmez Nefret edilmenin neye benzediğini Kadere bağlı olmak için yalnızca yalan söyle fakat hayallerim onlar boş değiller Bilincimin görüldüğü gibi saatlerim var, sadece yalnız Aşkım intikamdır Asla özgür değil Kimse neye benzediğini bilmez Bu hisleri hissetmenin Benim yaptığım gibi ve seni suçluyorum Kimse bu kadar sert ısırmaz karşılğında Sinirleri üzerinde Acımın hiçbir kısmı Acımı gösteremez NAKARAT Kimse neye benzediğini bilmez İncitilmenin yenilmenin Mavi gözlerin ardında Nasıl söyleneceğini bilmez kimse Üzgün olduklarını ve 'endişelenme'yi Yalan söylemiyorum NAKARAT Kimse neye benzediğini bilmez Kötü adam olmanın üzgün adam olmanın Mavi gözlerin ardında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 bu şarkı çok özeldıır..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hybrid Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Süper bir şarkıdır dinledikçe duygulanırım Ayrıca sanırım film müziği gibi birşeydi o filmide izlemiştim yalnız şimdi unuttum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 gothica film muzigiydi..ayrıca sevdigim sarkılardandır:D eline saglık cnm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hybrid Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 eeT film harikaydı son ana kdr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.