boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2008 My days are numbered: soon I have to leave The Norns have stretched my living thread The notion of my demise wont leave me be Why cannot death just set me free! Ive lived a life or prosperity But Im not as young as I used to be Down the road waits misery Why cannot death just set me free! Countless armies have I attacked Not once have I backed down And though Ive spilled a lot of blood I never once received a mortal wound Ive raided shores in many lands I cannot count the men Ive killed So many friends died with sword in hand But the warriors death was never granted me I dress myself in battle clothes Alone I make the final ride My sight is blurred, by whipping snow I seek to end my life I want to walk across the Rainbow Bridge And see my fathers in the golden hall They beckon me to join their feast In my dreams I hear their call ----------------------------------------------------- Günlerim sayılı, yakında ayrılmak zorunda kalacağım Hornlar yaşamla olan bağımı uzattı Ölümümün düşüncesi beni kendim olmama bırakmıyor Yalnızca ölüm neden beni özgür kılmıyor Bir yaşam ya da refah yaşadım Fakat eskisi gibi genç değilim Yolun aşağısında hüzün bekliyor Yalnızca ölüm neden beni özgür kılmıyor? Sayısız orduya saldırdım Hiç sırt üstü düşmedim Çok kan akıtmama rağmen Hiç ölümcül bir yara almadım Birçok ülkenin sahillerine saldırdım Öldürdüğüm adamları sayamadım Birçok arkadaşım elinde kılıcıyla can verdi Fakat ölümün savaşçıları beni hiç ödüllendirmedi Savaş kıyafetlerimi giydim Son yolculuğumu yalnız yapıyorum Görüşüm bulanıklaşmış kırbaçlayan fırtınayla Yaşamımın sonunu arıyorum Gökkuşağı köprüsünden karşıya yürümek istiyorum Babamı altın salonda görüyorum Beni ziyafetlerine çağırıyorlar Rüyalarımda onların çağırdığını duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 The wait is soon at end Always charge never bend Morning is here, make your stand Live for honor, glory, death in fire! Total war is here Face it without fear Age of sword, age of spear Fight for honor, glory, death in fire! See the fire rise Flames are raging high Soon all will burn and die Burn for honor, glory, death in fire! Storm of lethal flames Only death remains Ragnar? is our fate Die for honor, glory, death in fire! Forces of chaos are on the move Everyone, choose your side And know the day is coming soon The day for all to die The day is here when Bifrost breaks Nor sun or moon will rise When the dead rise from their graves and Surtur spreads his fire All you know will wither away And sink in to the sea A new world will be born one day Where everyone is free Total war is here, face it without fear Age of sword, age of spear Fight for honor, glory, death in fire! Storm of lethal flames Only death remains - Ragnar? is our fate Die for honor, die for glory Die, death in fire! ----------------------------------- Bekleyiş yakında son bulacak Her zaman karşı çık, asla boyun egme Gün burada, tavrını koy Onur, zafer için yaşa, ateşte ölümde Büyük savaş burada Korkusuzca yüzleş onunla Kılıcın çagı, Mızragın çagı Onur, zafer için savaş, ateşte ölümde Ateşin yükseldiğini gör Alevlerin öfkelendigini Yakında hepsi yanmış ve ölmüş olacak Onur, zafer için yan, Ateşte ölümde Öldürücü alevlerin fırtınası Sadece ölümleri geride bırakır Ragnarok yaklaşır Onur, zafer için öl, Ateşte ölümde Karmaşanın güçleri ilerliyor Herkes, tarafını seçsin Ve bilki sonun gelmesi yakındır Hepsinin ölecegi günde Bifrostun parçalandıgı günde Ne ay ne de güneş yükselecek Ölüler mezarlarında kalkınca Surtur ateşini yayacak Bildigin herşey yok olup gidecek Denize gömülecek Yeni bir dünya dogacak bir gün herkesin özgür olacagı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 The Pursuit Of Vikings The warming sun returns again And melts away the snow The sea is freed from icy chains Winter is letting go Standing on the ocean side We can hear the waves Calling us out with tide To sail into our fate Oden! guide our ships Our axes, spears and swords Guide us through storms that whip And in brutal war Our ships await us by the shore Time has come to leave Our country, family and homes For riches in the east Some of us won't return But that won't bring us down Our fate is written in the web Woven by the norns A ram is sacrificed Across the longship's bow And as we set our sails A strong breeze starts to blow It carries us out to sea With hope of fame and pride And glorious all will be That with sword in hand will die Oden! guide our ships Our axes, spears and swords Guide us through storms that whip And in brutal war Oden! guide our ships Our axes, spears and swords Guide us through storms that whip And in brutal war Vikinglerin Uğraşı Isıtan güneş geri dönüyor yine Ve karı eritiyor Deniz buzdan zincirlerden kurtuldu Kış,özgür bırakıyor onu Okyanus tarafında durmak Dalgaların sesini duyabiliyoruz Okyanus çağırıyor bizi gelgitle, Kaderimize yelken açmaya Oden!gemilerimize kılavuzluk et Baltalarımıza,mızraklarımıza ve kılıçlarımıza Kılavuzluk et bize bu kırbacın fırtınasında Ve bu vahşi savaşta ... Gemilerimiz kıyıda bizi bekliyor Gitme zamanı geldi Ülkemiz,ailemiz ve evimiz Doğudaki zenginllikler için ... Bazılarımız geri dönmeyecek Fakat bu bizi yıldırmaz Kaderimiz yazılı,ağların içinde Nornİlar tarafından örülen ağda.. Bir koç kurban edildi Gemimizin okunun karşısında Ve biz açılmaya hazırlanırken Güçlü bir meltem esmeye başlar Bu bizi açık denize taşır Ün ve gururu dileriz Ve hepimiz şanlı olacağız Elimizdeki kılıçla öleceğiz Oden!gemilerimize kılavuzluk et Baltalarımıza,mızraklarımıza ve kılıçlarımıza Kılavuzluk et bize bu kırbacın fırtınasında Ve yabani savaşta.... Oden! kılavuzluk et gemilerimize Baltalarımıza,mızraklarımıza,kılıçlarımıza Bu kırbacın fırtınasında kılavuzluk et bize Ve merhametsiz savaşta ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 The last head falls to the ground No one is left alive They thought that they could take me down But it's not my time to die I wipe the blood from my sword And slide it in my belt This is the sweetest of rewards The best rush I have felt Ten men are dead by my feet I smell their streaming blood And I smile, cause it makes me... ...makes me feel so good They were crawling on their knees Begging for their pathetic lives Now their souls belong to me As well as their eyes Each man has something that I crave I eat their steaming eyes And drink their blood to make them my slaves At Oden's feat in afterlife I bring the skulls to my shrine Where silent Gods stand guard Soak them in blood and in wine - A sacrificial ritual One thousand heads are on display Collected through years of thirst Macabre trophies from my prey Picked clean of flesh by Oden's birds I am - I am - A wolf in human shape I am - I am - A predator with flaming rage [Lead Mikkonen] I'm a wolf in human shape - Every man is prey A predator with flaming rage - Blood is in my trace I will die with sword in hand And then my seat's secured When Oden calls from golden hall He will greet me at the door ________________________________________ Son kişi yere düşüyor Kimse canlı bırakılmaz Onlar beni yeneceklerini sandılar Fakat benim ölme zamanım degildi.. Kanı kılıcımdan temizldim Kılıcımı kuşandım Bu en güzeli ödüllerin Seyirlerin en güzeli, hissettigim Ayagımın ucunda on ölü adam Akan kanlarını kokluyorum Gülümsüyorum..Bu beni güldürüyor Çünkü bu kendimi iyi hissettiriyor... Dizlerine çökmüş sürünüyorlar Acınacak hayatları için yalvararak Ruhları benim şimdi Tıpkı gözleri gibi Herkesde istedigim bir şey var Öfkelenen gözlerini yiyorum Kanlarını içip onları kölem yapıyorum Yaşam sonrasında Oden' in yardımıyla Türbeme kuru kafalar getiriyorum Sessiz Tanrıların nöbet tuttugu yere Onları kanla ve şarapla yıkıyorum, kurbanın verildigi törende Bin insan kellesi ortada Toplanmış ihtirasın yıllarında Avımdan korkunç ödüller Odenin kuşlarının temiz etinden Ben , Ben , İnsan şeklindeki kurdum Ben , Ben , Avcıyım alevlenen öfkeyle İnsan şeklindeki kurdum, her insan avım Avcıyım alevlenen öfkeyle, kan benim yolum Elimdeki kılıcımla ölecegim Ve sonra yerim korunacak Oden beni altın salondan çagırdıgında Beni kapıda karşılayacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 The Northern wind brings snow and ice Humans starve and freeze The Fimbul winter has arrived And soon the world will cease to be Brother will be brother's bane No one shall be spared All will die. None remain That is mankind's share The southern sphere is set ablaze Muspel's fire is set free The sun is on its final chase And soon the world will cease to be Across the western sky he runs A wolf so grim and mean Devours the eternal sun And soon the world will cease to be The North Star falls from the sky Into the deep cold sea The first of all to fall and die And soon the world will cease to be Muspel's flames lick the sky Hidhægg eats the dead The Aesir meet in hall up high And Oden 'quests Mimer's head Land is swallowed by the waves Rocks and mountains break Dead men on the path to Hell And Yggdrasil quakes [Lead Mikkonnen] From the East comes a ship Loke holds the oar A demon army with swords that rip Will join the final war The army of the dead arrives Heimdal blows his horn Calling Gods out to die Before the world can be reborn ________________________________________ Kuzey rüzgarı karı ve buzu getirecek İnsanlar açlıktan ölüp, donacak Fimbul kış başladı Yakında dünya durmuş olacak Kardeş kardeşin kötülüğü olacak Kimse kimsenin canını bağışlamayacak Hepsi ölecek, geriye kimse kalmayacak Bu insan ırkının kaderi Güney yarım küre alevler içinde Muspel'in ateşi özgür bırakıldı Güneş kendini son kovalamasında Yakında dünya durmuş olacak Kuzeyin uzayı boyunca koşuyor Bir kurt vahşi ve acımasız Sonsuz güneşi yutuyor Yakında dünya durmuş olacak Kuzey yıldızı gökten düşecek Soguk ve derin denize Düşen ve ölenlerin ilki Yakında dünya durmuş olacak Muspelin ateşleri uzayı yutuyor Hidhægg ölüleri yiyor Aesir çok yüksekte salonda buluşuyor Oden Mimerin başını sorguluyor Ülke dalgalarca yutulmuş Kayalar ve daglar parçalanıyor Ölü adam cehennem yolunda Ve Yggdrasil sallanıyor Dogudan bir gemi geliyor Loke sözünü tutuyor Yırtan kılınçlarıyla bir ordu iblis Son savaşa katılacak Ölülerin ordusu geldi Heimdal borusunu üflüyor Tanrılara ölmeleri için haykırıyor Dünyanın yeniden dogabilmesi için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 begendigim bi sarkıdır. tskler boynuzsuz:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 rica ederim benim de fazlasıyla sevdiğim bir parça.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkhurricane Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Sağlam parçadır, tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 evet çok gaz parçadır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Silently we bide our time Soon we'll pay you back For all the wrongs you've done our kind For the stabwounds in our backs You think you're safe. Well, live your lie There's no way you'll escape The day that all things living die The day we rise again Then Fenris' father will summon us And we will rise from the death One million warriors with foaming mouths To challenge life itself A horrid ship of dead men's nails Will bring our ranks ashore The eastern wind will fill our sails And your son will hold the oar You think you're safe. Well, live your lie There's no way you'll escape The day that all things living die The day we rise again Our rusty swords will never rest So send the best you've got Into our grinning jaws of death We'll make their suffering short So sit there on your golden throne Soon we will arise Time for vengeance is coming soon The time for all to die! _______________________________________ Sessizce dogru zamanı bekliyoruz Yakında sana bedelini ödetecegiz Irkımıza yaptıgın tüm yanlışlar için Sırtımızdaki bıçak yaraları için Güvende oldugunu sanıyorsun,tamam, yalanını yaşa Kaçacagın yol yok Yaşayan tüm canlıların ölecegi gün Tekrar yükselecegimiz gündür... Fenris efendimiz bize emredecek Ve biz ölümden uyanacagız Bir milyon kudurmuş savaşçı Yaşamın kendisine karşı çıkacagız Ölü insanların tırnaklarından berbat bir gemi Ordularımızı kıyıya getirecek Dogu rüzgarları yelkenlerimize güç verecek Ve oglun sözünü tutacak Güvende oldugunu sanıyorsun,tamam, yalanını yaşa Kaçacagın yol yok Yaşayan tüm canlıların ölecegi gün Tekrar yükselecegimiz gün... Paslanmış kılınçlarımız asla durmayacak Bu yüzden elindekinin en iyisini yolla Ölümümüzün ezici dişlerine Acılarını kısa kesecegiz Bu yüzden altın tahtına otur Yakında yükselecez Yaklaşan intikam vakti Gündür hepsinin ölecegi" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 As his life's blood leaving I hold my son, my only son And tears fill my burning eyes While his skin turns pale as snow Butchered he lies here bleeding in my arms Slewn by the men of the single god Hatred burns in my chest Rain falls from a raging heaven The wind howls like wolves at the moon I will seek my vengeance for my son I swear i'll avenge my first born one I ride fast through the woods My friends are by my side Dark hatred burns in my eyes "slaves of hvitekrist today you die!" "maktiga gudar, I gyllene slaen. Hjalp mig i striden Mot sondraparna, Den hoge skall For huggen hamnas Och blod skall galdas I blod" Our cloaks fly in the wind As we ride in the cold dark night We're closing in our enemies We rage in our hearts burning bright The clouds scatter in the northern wind A full moon rides the pitch black sky "now, hounds of hvitekrist, Your time has come to die!" "kneel before my sword! No mercy! your time has come to die! This is the ride for vengeance!" --------------------------------------------------- Terk edeni onunku yaşamın kanı dığı gibi. Ben, sadece oğul um, oğlumu tutarım. Gözyaşılar ve, gözleri yazmayımı doldurur. Onunkunun soyma dönüşleri solarken kardığı gibi. Doğranan o, kollarımda kanayan burayı liesir. Tek tanrının men'i ile slewn. Nefret, sandığımda yazar. Yağmur, cennetle bir dalga geçenden düşer. Ayda ilgili olarak kurtlar rüzgar uğultuları. Ben, oğlum için intikamımı arayacağım. Ben orman boyunca benim ilk olarak doğulan bir ı biniş hızlısı öç alacağımı yemin ederim. Arkadaşlarım, gözlerimde ikincil karanlık nefret yanıklarınım iledir. "siz bugün hvitekristin bağımlıları ölürsünüz"! "maktiga gudar", Gyllene slaen'i ben. Uzun adımlarla yürüdürmek hjalp mig'i ben. Nükte sondraparna'sı, Mağara hoge skall'ı. Kucakladırmak hamnas için. Och blod skall galdası. Blod ben. Pelerinlerimiz, rüzgarda uçar. Soğuk karanlık gecede bindiğimiz gibi. Biz, düşmanlarımızda kapıyoruz. Biz, parlakçayı yazan kalplarımızda öfkeleniriz. Bulutlar, kuzey rüzgarda dağıtır. Bir dolunay, simsiyah gökyüzüye biner. "hvitekristin tazıları, şimdi", Vaktin, ölmeye ulaştı! . "diz çökün"! "meden_önce kılıcım"! Vakit ! hiç merhamet, ölmeye ulaşmadı! Bu, intikam için biniştir! . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2008 The Northern wind brings snow and ice Humans starve and freeze The Fimbul winter has arrived And soon the world will cease to be Brother will be brother's bane No one shall be spared All will die. None remain That is mankind's share The southern sphere is set ablaze Muspel's fire is set free The sun is on its final chase And soon the world will cease to be Across the western sky he runs A wolf so grim and mean Devours the eternal sun And soon the world will cease to be The North Star falls from the sky Into the deep cold sea The first of all to fall and die And soon the world will cease to be Muspel's flames lick the sky Hidhægg eats the dead The Aesir meet in hall up high And Oden 'quests Mimer's head Land is swallowed by the waves Rocks and mountains break Dead men on the path to Hell And Yggdrasil quakes [Lead Mikkonnen] From the East comes a ship Loke holds the oar A demon army with swords that rip Will join the final war The army of the dead arrives Heimdal blows his horn Calling Gods out to die Before the world can be reborn Kuzey rüzgarı karı ve buzu getirecek İnsanlar açlıktan ölüp, donacak Fimbul kış başladı Yakında dünya durmuş olacak Kardeş kardeşin kötülüğü olacak Kimse kimsenin canını bağışlamayacak Hepsi ölecek, geriye kimse kalmayacak Bu insan ırkının kaderi Güney yarım küre alevler içinde Muspel'in ateşi özgür bırakıldı Güneş kendini son kovalamasında Yakında dünya durmuş olacak Kuzeyin uzayı boyunca koşuyor Bir kurt vahşi ve acımasız Sonsuz güneşi yutuyor Yakında dünya durmuş olacak Kuzey yıldızı gökten düşecek Soguk ve derin denize Düşen ve ölenlerin ilki Yakında dünya durmuş olacak Muspelin ateşleri uzayı yutuyor Hidhægg ölüleri yiyor Aesir çok yüksekte salonda buluşuyor Oden Mimerin başını sorguluyor Ülke dalgalarca yutulmuş Kayalar ve daglar parçalanıyor Ölü adam cehennem yolunda Ve Yggdrasil sallanıyor Dogudan bir gemi geliyor Loke sözünü tutuyor Yırtan kılınçlarıyla bir ordu iblis Son savaşa katılacak Ölülerin ordusu geldi Heimdal borusunu üflüyor Tanrılara ölmeleri için haykırıyor Dünyanın yeniden dogabilmesi için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 dinlerken kendimden geçip omuriliğimin yerinden çıkma riskini göze aldığım parçadır. johan hegg abimize selamlar temmuzda bizimle inş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Cry Of The Black Birds Raise your swords up high! See the black birds fly! Let them hear your rage! Show no fear! Attack! Charge your horses across the fields Together we ride into destiny Have no fear of death, when it's your time Oden will bring us home when we die! The ground trembles under us As we make our thunder charge The pounding hooves strikes blinding fear Into their heart Our helmets shine in the sun As we near their wall of shields Some of them turn and run When they hear our frenzied screams Draw your swords to strike Hear the black birds cry! Let them feel your hate! Show no fear! (Attack! attack! attack! attack!) Charge your horses across the fields Together we ride into destiny Have no fear of death, when it's your time Oden will bring us home when we die! The enemies are in disarray Ride them down as they run Send them to their violent graves, Dead and wounded lie all around, See the pain in their eyes Over the field an eerie sound, As we hear the ravens' cry Alıntıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 dinlerken kendimden geçip omuriliğimin yerinden çıkma riskini göze aldığım parçadır. johan hegg abimize selamlar temmuzda bizimle inş. :rofl: işte gerçek fan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.