beelze Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2008 :clapping:evet sonunda bugün Adana-Mersin buluşmasını gerçekleştirdik her ne kadar bi kaç üye gelmesede gayet eğlenceli bi gündü artık gelmeyenlerde bi sonraki buluşmamıza katılırlar umarım...(siteye daha dün katılan 2üyemizede hoş geldin partilerini vermiş bulunmaktayız) :clapping:Gelenlere teşekkürülerimi iletirim ve bi sonraki buluşmamız piknik kır gezisi ve çelik çomak aktivasyonları ile devam edecektir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 kimler geldi beelze Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 hayırlı olsun o yeni 2 üyeden 1 i benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2008 Hava mı atıyorsun beelze? :D:P:P Bu arada 1111. mesajım için geçen gün aklımda bir şey vardı ama o bir şeyin sahibi şu an yok 2222. mesaja artık;) (Anladı o beni:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 ee naptnız biraz anlatın yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Valla neler yaptıımızı anlatmayalım canınız çekmesin. Bu arada beelze'ciğim blueabyss hâlâ yok ortada... Günah benden gitti diye yazıyorum. Çok endişeleniyorum onun için ama ulaşamadım yani offf 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.