haykomania Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2008 para kazanmanın en kolay yolu nedir sizce? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 "Nasıl zengin olunur?" adında bir kitap yazmak olabilir ama daha garantilisi ve de zahmetsizi bir albüm çıkarmak olsa gerek. Malumunuz şarkı sözlerinde bir anlam aramıyor çok sevgili gençlerimiz. 300 500 300 500 gelsin paralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Bu konu üzerinde yapilan degisik istisareler ve ciddi hesaplamalar sonucunda cikan 3 sonuc var 1-sigorta dolandiriciligi 2-muhabbet tellalligi 3-falcilik :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 bir site açıp ilk önce en büyük arama moturumuz olmak üzere birçok siteden reklam almak 800$'ı buluyor aylık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fantoma Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Bu konu üzerinde yapilan degisik istisareler ve ciddi hesaplamalar sonucunda cikan 3 sonuc var 1-sigorta dolandiriciligi 2-muhabbet tellalligi 3-falcilik :) Malesef hepsi dogru... Özür dilerim millet **** olmus... Bir forumu gezerken öyle bir başlik gördümki cildirmamak elde degil. "Caldigimiz kredi kartlarinin numaralarini nasil paraya cevirebiliriz?" Evet konu başligi aynen yukaridaki gibi idi. Internetten milletin banka kart bilgilerini ele gecirmisler nasil ederizde para kazaniriz diye yardimlasiyorlar. Utanin reziller dedim, ben coluk cocugum nafakasini helalinden kazanmak icin ek is yapiyorum,tuvalet temizliyorum, sizler masum kisilerin belkide 1 ay ailesinin tek gecim kaynagi olan paralari yiyorsunuz.. Evet utanmadan cevap verdiler, biz hirsizlik degil dolandiricik yapiyoruz, zaten banka bu durumda geri ödeme yapiyormus,yani esas darbe bankaya imis. Forum Adminine mesaj attim,TIK cevap yok. Millet ***** olmus... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 millet *** tabi yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 muhabbet tellallığı fena deilmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 1-hayali ihracat 2-gotiklik, emoluk dersleri 3-striptizcilik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamKadmon Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 büyü değildir o kesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.