boogee Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2008 abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara... - sen söyle ben aklımda tutarım. - abi balık hafızası 3 saniye filan... yaz istersen. - neyi? - ne neyi? - ilahi ben balık mıyım lem. denizatıyım ben denizatı! unutucakmışım. aklı sıra fatura bana girsin. nası yedirdim ama... -neyi? -bende seni seviyorum canım... -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam aa günaydın karıcım! - ne oldu uyandık mı, gözlerim hiç kapanmadı sandım - aa günaydın hanımefendi! - sen kimsin lan?? - aa günaydın karıcım! - bir saniye ne işin var yatağımda? - günaydın! - ben yatıyorum iyi geceler... sana verdiğim 50 milyon borcu versene - ne borcu? borcum morcum yok benim. - niye durup dururken borcum yok dedin ki? - öyle demedim - ne demedin? - Ondan sonra abiciim - Neyden sonra - Ha??? - Bişi mi dedin - Kim? - Kim kim? - Aaa gelme peşimden be salak - Ben bakkala gidiom sen kimsin nie peşinden geliim - Ne bakkalı be bişi anlatıodun sen - Ne anlatıyodum - Kim? - Kim kim?? Alıntı+satır ekleme 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 güzelmiş emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 :D güzelmişş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam elinne sağlık güzel olmuş boogee:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 :D Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 ben tesekkur ederimde cogu alıntı bunların :D saolun yinede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Allah seni ne etmesin ya yakışır ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 eheheheh süper yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Güzelmiş Bu arada.. Yapılan araştırmalara göre balıklar sandığımız gibi unutkan felan değilmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Çok güzel yaa :D teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 aa günaydın karıcım! - ne oldu uyandık mı, gözlerim hiç kapanmadı sandım - aa günaydın hanımefendi! - sen kimsin lan?? - aa günaydın karıcım! - bir saniye ne işin var yatağımda? - günaydın! - ben yatıyorum iyi geceler... 50 lik öpucuk fılmı geldı aklıma:D:D teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 zuhahahahaha süperler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara... - sen söyle ben aklımda tutarım. - abi balık hafızası 3 saniye filan... yaz istersen. - neyi? - ne neyi? - ilahi ben balık mıyım lem. denizatıyım ben denizatı! unutucakmışım. aklı sıra fatura bana girsin. nası yedirdim ama... -neyi? -bende seni seviyorum canım... bunlar çok güzel emegine saglık...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 cok güzelmis :D tskler boogee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 eheh süper yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara... - sen söyle ben aklımda tutarım. cok tanıdık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.