boogee Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2008 Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2008 abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara... - sen söyle ben aklımda tutarım. - abi balık hafızası 3 saniye filan... yaz istersen. - neyi? - ne neyi? - ilahi ben balık mıyım lem. denizatıyım ben denizatı! unutucakmışım. aklı sıra fatura bana girsin. nası yedirdim ama... -neyi? -bende seni seviyorum canım... -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam aa günaydın karıcım! - ne oldu uyandık mı, gözlerim hiç kapanmadı sandım - aa günaydın hanımefendi! - sen kimsin lan?? - aa günaydın karıcım! - bir saniye ne işin var yatağımda? - günaydın! - ben yatıyorum iyi geceler... sana verdiğim 50 milyon borcu versene - ne borcu? borcum morcum yok benim. - niye durup dururken borcum yok dedin ki? - öyle demedim - ne demedin? - Ondan sonra abiciim - Neyden sonra - Ha??? - Bişi mi dedin - Kim? - Kim kim? - Aaa gelme peşimden be salak - Ben bakkala gidiom sen kimsin nie peşinden geliim - Ne bakkalı be bişi anlatıodun sen - Ne anlatıyodum - Kim? - Kim kim?? Alıntı+satır ekleme 2 Alıntı
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 güzelmiş emeğine sağlık Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam 3 saniye sonra... -vay hacı naber? -ooo baba selam elinne sağlık güzel olmuş boogee:D Alıntı
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 :D Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 ben tesekkur ederimde cogu alıntı bunların :D saolun yinede Alıntı
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Allah seni ne etmesin ya yakışır ama Alıntı
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 eheheheh süper yaa Alıntı
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Güzelmiş Bu arada.. Yapılan araştırmalara göre balıklar sandığımız gibi unutkan felan değilmiş. Alıntı
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Çok güzel yaa :D teşekkürler Alıntı
enjiss Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 aa günaydın karıcım! - ne oldu uyandık mı, gözlerim hiç kapanmadı sandım - aa günaydın hanımefendi! - sen kimsin lan?? - aa günaydın karıcım! - bir saniye ne işin var yatağımda? - günaydın! - ben yatıyorum iyi geceler... 50 lik öpucuk fılmı geldı aklıma:D:D teşekkürler Alıntı
illimoonite Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 zuhahahahaha süperler Alıntı
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara... - sen söyle ben aklımda tutarım. - abi balık hafızası 3 saniye filan... yaz istersen. - neyi? - ne neyi? - ilahi ben balık mıyım lem. denizatıyım ben denizatı! unutucakmışım. aklı sıra fatura bana girsin. nası yedirdim ama... -neyi? -bende seni seviyorum canım... bunlar çok güzel emegine saglık...:rofl: Alıntı
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 cok güzelmis :D tskler boogee Alıntı
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 eheh süper yaa Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara... - sen söyle ben aklımda tutarım. cok tanıdık... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.