Typhon Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2008 CNN-The Screening Room, sinema tarihinin en korkunç anlarını seçti. http://image2.haber3.com/haber/215440.jpg CNN.com'un eğlence departmanı, The Screening Room köşesinde en korkunç ve dehşetli sinema an'larını seçti. İşte The Screening Room'u titreten sahneler: 1. Halka'daki televizyondan çıkış sahnesi. 2. John Carpenter'ın Şey filminde yaratık köpeğin ortaya çıktığı sahne. 3. Yetimhane filminde anne ile Tomas arasındaki koridor sahnesi... 4. Misery uyarlamasında hayranın ünlü yazarı cezalandırdığı sahne... 5. Yaratık filmindeki tatsız yemek sahnesi... 6. Kuşlar filminde kuşların yok ettiği bir ceset Alfred Hitchcock tarafından sıradışı bir kurguyla sergilenir... 7. Sinek filminde Seth Brundle ile kız arkadaşı arasındaki tartışma... 8. The Texas Chain Saw Massacre filminde Sally ve Franklin'in yaşam savaşı... 9. Don't Look Now filminde Venedik'te görülen kırmızı yağmurluk sahnesi... 10. Ufuk Faciası filminde ölü eşle yüzleşme sahnesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 benim bugüne kadar en cok korktugum an öldüren oyun filminde icine cin giren cocukla arkadasının bakısma sahnesiydi. hatırlayıncada kötü oldum ya:D tskler typhon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 1. Halka'daki televizyondan çıkış sahnesi. itiraf ediyorum ben bu filme gittiğim gün televizyon izleyememiştim, içinden biri çıkacakmış gibi.. korkunçtu gerçekten:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.