haykomania Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2008 ewet arkadaşlar merak ediyorum ... ve konuyu açıyorum... mesela benimki toshıba a 200 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechkn01 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 benimki apple Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 benim pc markasını unuttum yaa arçelikti galiba ya:S iş yerindeki IBM:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 benimki toplama ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 masaüstü olan casper,laptop arçelik:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 benim ki dedem zamanından kalmışçasına eski bir Fujitsu Siemens Bilgisayar... Bilgisayarın başında sabretmeyi öğreniyorum resmen... Ama hele bir şu okulumdan ilişik kesme belgemi alamyım o zaman babamın boğazına yapışacam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Parçasına göre değişiyor hangisini soruyosun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Masaüstü Casper bi adet te Exper var (ama kullanılmıyor süs öyle duruyor ikiside) Laptop olarakta benimki Toshiba A200 anneminki Toshiba A300 Kimin ne kullandığı belli değil açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 ülker sony Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 parça parça bir ordan bir burdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Laptop um toshiba ydı rahmetli oldu bi daha dirilmemek üzere öldü.Masaüstüm ise karışık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Titachi Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Acer. Diğer laptop da Dell. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 bnm masaüstü casper başkada yok ztn :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 toplama harici birşey almak günümüz koşullarında aynı iki maldan birine sırf markası yüzünden fazladan para vermek anlamına geliyo... Pc toplama sihirbazı diye yazarsanız google a hem bütün parçalar birbiriyle uyumlu oluyor hemde istediğiniz parçalar oluyor... laptop işine gelince Amerika da çıkan 25 gb fiziksel bellekli buzdolabına monte edilmiş laptop dan sonra kendi bilgisayarımı antika olarak satmayı düşündüm toplama benimki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripton Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 hp diğeri toplama ama miladı doldu yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Masaüstü casper.Laptop toshiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 mü casper laptop dell ikiside beni bazen çıldırtıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 lenovo :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aragon Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 bekooo:D...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
babydevil Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 masa üstü philips laptop crea Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 hangisine diyim laptop Lenovo ana pc IBM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 vesteL asdasdasd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 casper şiddetle tavsiye etmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 casperrrrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Hep bir Sony Vaio Laptop hayal etmişimdir fakat Casper marka bir masaüstü kullanıyorum. Hayaller / Hayatlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.