Rauhassa Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2008 Bende rüyalarımda sürekli bilmediğim daha önce gitmediğim yerleri görüyorum. Hatta aynı yeri bi kaç rüyamda gördüğümde oluyor. Fakat rüyamda o yerleri biliyormuş gibi, yolun nereye çıkacağından emin bir şekilde ilerliyorum. Hatta bazı RÜYALARIMDA(!) "aa buraya daha önce de gelmiştim" veya "ben burayı nereden hatırlıyorum?" gibi diyaloglar yaşıyorum. Nedendir ki sizce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Bilinçaltı ile ilgili...Hayatında da olaylar gelişirken belki de baştan biliyorsun nasıl sonlanacağını...Bu da rüyana farklı şekilde yansımış olabilir...Ama seni yanıltmaması da güzel hani...Kendine güven..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Rüyanda hiç bilmediğin yerlere gitmen hayatınla ilgili yeni kararlar alacağına işaret eder, giç gitmediğin yerlerde yolları çok iyi bilmen deneyimlerinden yararlanacağın anlamındadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.