aladar Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2008 HATAY(antakya)..MARDİN..MERSİN(TARSUZ VİLAYETİ)..ADIYAMAN..bu kentlerden kişiler le iletişim kurulur ken çok dikkatli olunmalı alınan mistik bilgilerin uygulan masının ruh sağlığına zarar vereceni beyan etmek zaruridir.gizemli bilimlerin serpintileri nin yoğun olarak toplanan dığı şehirlerdir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justaphantom Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Geecen gün tarsusdaydim bence de iletisim kurarken cok dikkatli olunmali Hicbir bakkal ne istedigimi anlayamadi Ve istedigim tek sey 1,5 litrelik 3 sise soguk suydu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 adamın seni anlamamsı mistik güçlerinin olduğu göstergesimi.. gayet normal bir bakkal ve türkçeden haberi yok...oovv çok paranormal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aladar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 ya şaka biyana da özellik le antakya burda ki musa dağı mesala 10 lahitin saklı olduğu dağ olarak geçer kutsal kase de bu söylencenin için dedir.türkiyenin en iyi büyücüleri burda diye duymuştum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 böyle uyarı yapma gereği neden duydun?. açarmısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HERAKLES_ARTAGNES Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2008 adıyamanın gizemı antık mısır sırları adlı kıtapta nemrut, cide ,efes ücgenı diye tabır edılen bir bolgede yer alıyo ayrıca bu nemrut dagında eskı kommagene mö:150 yıllara ait dev tanrı heykellerı bulunuyor ayrıca süryanılerın en eskı morpetros mor pavlus kılısesı ve türkıyenın en büyük naksıbendi tarıkatının seyhıde menzılde bulunuyor yanı kısaca adıyaman bir dınler ve kültürlerin kaynastıgı mıstık bir yer cünkü bende adıyamanlıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Abartılacak birşey yok bu şehirlerde. Bu konularda bilgi ve gücünüz varsa endişelenmenize gerek yok. Bahsettiğin 4 şehirde de bulundum. Rahatsız olduğum bir konu olmadı ama yoğun enerjiyi hissedebiliyorsunuz. Ayrıca İzmirdeki enerji de çok yüklü miktardaydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Che_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Ben ANtakya'lıyımda... hİç böyle dünyadakilerin dışında ANormal şeyler Olmuyor... bildiğim Anormal Olan tek Şey.. Reenkarnasyon Yaşayan , ve önceki hayatını hatırlayan insanların genellikle bu bölgeden Çıkması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Mersin Tarsus bi aya kadar ordayım.:woot:..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Mardinde bulunmak bir ayrıcalıktır........ Sadece o topraklarda dolaşmak yetmez.............Kabul görmeniz gerekir...! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahiybekleyenkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 cok korkunc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peace Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Mardin kadar gizemli bir yer görmedim duymadımda muhtesem bir sehir tam olarak tarhini bilmiyorum ama dünya kültür sehri adayları arasındaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2008 ne korkunç ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HIM_Asli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Ben Tarsusluyum ve anlamadım bu şehirlere dikkat yazmışsınız biraz açsanız şehrimle ilgili bikgileri almak isterim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 babam hatay doğumlu ama dedemin öğretmen olması sebebiyle doğu hizmeti meselesi neyse babamın üstünde bişiler deneselerdi böle olmazdı heralde.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 valla 1 hafta önce hataydaydım başıma bişi gelmedi mistik anlamda :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 hmmm ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 İzmirde paranormal enerjilerin bu kadar yoğun olmasının sebebi her köşe başında 3-4 kişinin biraraya gelip kuruverdikleri,ellerinde internetten topladıkları tarifler dışında hiçbişey bulunmayan wicca covenleri olabilir mi acaba?(ciddi çalışan bi çok coven de var tabii lafım onlara değil) Siz asıl istanbula dikkat edin,gandalf olsanız yine de aklınızı alır burdaki insanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 :D bence bu tip şeyler sadece o şehirlerde değil çoğu illerde var ve bence korkmayada hiç gerkek yok:)ama yinede insanlar korkmakta özgürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 bence hiç bi yer mısır piramitleri kadar mistik olamaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.