raskolnikov Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2008 Bir süre sonra, bir eli tutmakla, bir ruhu zincirlemek arasındaki ince farkı öğrenirsin, Ve aşkın yaşlanmak, birlikte olmanın da güvende olmak anlamına gelmediğini öğrenirsin. Ve öpücüklerin sözleşme ve hediyelerin de vaat olmadığını öğrenmeye başlarsın. Ve yenilgileri başın dik ve gözlerin açık karşılamaya başlarsın, bir çocuğun üzüntüsü ile değil, bir yetişkinin zarafeti ile... Ve herşeyi, bugünü düşünerek yapmayı da öğrenirsin, çünkü yarın ile ilgili herşey belirsizdir. Bir süre sonra güneş ışığının yakıcı olduğunu öğrenirsin, eğer fazla maruz kalırsan. Bu yüzden başka birisinin sana çiçek getirmesini beklemeden kendi bahçeni yarat ve kendi ruhunu kendin süsle. Ve göreceksin ki dayanıklısın ve kuvvetlisin ve değerlisin... Veronica A. SHOFFSTALL Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Bir süre sonra, bir eli tutmakla, bir ruhu zincirlemek arasındaki ince farkı öğrenirsin... Paylaşım için teşekkürler Rasko, çok sevdiğim bir şiirdir.. Bana yeniden hatırlattığın için bir kucak teşekkür yolluyorum sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Arka fonda Secret Garden dan Passacaglia çalarken bu şiiri okumak insanı fena yapıyomuş yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 çok güzel bir şiirdir gerçekten....bende çok severim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Güzelmiş... Bir süre sonra herşeyin bir sürelik olduğunu öğrenirsin O süre geride bıraktıklarının tortusudur. Geride bıraktıkların ruhunun geçirgenliğinin yansımasıdır... Ruhun ise aldığı ışığı yansıtan bir aynadır O ayna ise sevdiginin ta kendisidir... Dönüp baktığında bir süre sonrasının aslında hiç var olmadığını anlarsın... Bir benliğinizdir süre ise mutluluğun sıfat tamlaması... (Okudum yorum yazmayacaktım raskol yorum zorladı zorlayınca da yorumum böyle birşey oluverdi...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.