blueboy Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 site sahipleri , modları 2 üyelik aldıgı için yasaklanan kullanıcılıar duymuştum.benim bilgisayarımdan da iki üyelik alındı ama birisi kuzenimin (whiteflag) suanda o da yanımda yani benim 2 üyeliğim yok lütfen beni banlamayınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Anılarım canlandı. Tüylerim diken diken oldu Ne kötü günlerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hedep Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 bende malkav la aynı IP den üye oldum problem çıkmadı tabiki farklı kişileriz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Ama şu var iki üyelikte aynı pc den girerse o zaman görürsünüz siz:D Tecrübe konuşuyo:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 ehue:D sizi yaramazlar..kulaklarınızı çekmek lazım.. hedep, lise arkadaşına selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 bende asi_aysu ile aynı pcden girmiştik bikere ama birşey olmadı güveniniz için çok sağolun yüzünüzü kara çıkartmıcam:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 hea aynı IP den girmiştik bişe olmadı:D teşekkürler yüzünüzü sarı yapmıcam:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hedep Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 malkavla yanı pc den online olma hadisesine yapmadık tabi, şimdi evimdeyim zaten ip ler çakışsın malkavla kafamı koparırım vallaha:D lise arkadaşı olduğumuzu ne zaman söledim yahu ne çabuk yayılıyo:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Üyeliklerden birisi bir olaya karışmadığı veya şüpheli bir şekilde her iki üyelik de aynı konuda bir tartışmanın içinde yer almadığı sürece bir şey yapmıyoruz. Bu konuda tedirgin olmanıza gerek yok, biz sadece kötü niyetli girişimleri takip ediyoruz. Kardeşiniz, arkadaşınız vs ile aynı bilgisayarı kullanmanız sorun oluşturmayacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 peki bunu duyduguma sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.