Kalpsiz Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 uyuyor numarasi yapılır veya pencere tarafındaki koltuklar tercih edilir * kendi kendinizi " ben o kadar bekledim onlar da adam olsaydı da binmeselerdi " $eklinde tatmin etmek.. * sinirli gibi gözükmek. bazen tırsıyolar, yer falan isteyemiyolar * bacagınızı tutup uff uff amma agrıyor diyebilirsiniz * ‘ignore’ etmek * iki kişilik koltuklarda otobüsün içine gelen tarafa yaşlı birini oturtursunuz... böylece kimseye yer vermek için uğraşmamak bahanesi ile kurtarırsınız * otobüsün en arkasına oturulur. yaşlılar oraya kadar gelemezler. ve boylece psikolojik baskıdan uzak rahat bir seyahat yaparsınız. * otobüse binmemek * ba$ınız avuclarınız ıcıne alıp cok sıkıntılıymı$ gibi görünmek ve sık sık öfleyip pöflemek...bi sorununuz olduğunu anlayıp size bula$mıycaklardır... * otobüste yer vermemek icin yapılabilinecek en mantıklı şey hic bir yere oturmayarak ayakta yolculuk etmektir... hiç yer almadıgınızdan yer verme gibi bir sıkıntıya da girmiyeceksinizdir... hatta oturan genclerin yaslılar tarafından nasıl kaldırıldıgını izleyerek sadistce eglenebilir hatta yüzlerine "seninde gelecegin yer burasıydı hadi kalk kalk" anlamında bakıslar atabilir ve eglenceli bi yolculuk gecirebilirsiniz... * sürekli dalgn dalgın bir noktaya bakılır ve yanınıza dikilip psikolojik baskı yapan kimseleri görmüyormuş ayağına yatılır * kendi kendine konuşup deli izlenimi yaratarak hedef kitleyi bertaraf etmek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 şöföre yakın bi yerlerde de oturabilirsiniz. oranın muhasebe işi çok oluyor " şurdan bi kişi bi öğrenci, benim 5 liranın üstü niye gelmedi" vs.. kimse oraya oturmak istemeyecektir. siz oturun malum hem matematiğiniz gelişir hem yer derdi olmaz hem de paranın üstünden arak yapabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 :rofl: öldüm gülmektn yaa:rofl: vala ben bnların hpsini uyguladm çoğunda başarılıydım deli numarası hariç tabi:rofl: bi defasında dersaneden gelirkn çok yorgndum muavin özürlüsü zorla kaldırdı yaşlı bi amcaya yer vermek zorunda kaldım:rofl:iğrençti rezil bi durumdu :rofl:1 durak önce indim ve eve de yürümüştüm:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 * otobüsün en arkasına oturulur. yaşlılar oraya kadar gelemezler. ve boylece psikolojik baskıdan uzak rahat bir seyahat yaparsınız. bizim yaşlılşar hiç de böyle değil hereyere giriyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tahmasp Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 ............ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 tamam bu kadar yaşlıya kalkar yer veririz de sapasağlam adam gelipte yer isterse kalkamam. - yaşam felsefenize *****... - felsefeyle ne alakası var ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 bu arkadaş gözümüzün önünde biri susuzluktan ölse bir tas su vermicez sanıyor heralde bunlar neticede GEYIK. sonuçta bizler de insanız yani şurada 1 -2 şaka yapıyoruz. yoksa ben ne yapacağımı kime yer vereceğimi senden iyi bilirim insanlık öğretme bana. yaşam felsefemize***** derken hakaret ediyorsun bu da seni o yer vermeyenlerden daha saygısız yapar.cevap niteliğinde birşey de yazma zira bu son postum olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MayheM Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 hmm bunların hepsıde uygulamısımdr yada uygulanabılıcek taktıkler bence basarılı olmus. bende bı tane eklım : belırlı aralıklarla kasının boylece mıllet uyuz felan sanar oturmaz hatta arada kendınızı koklayın koltuk altını felan kımse yaklasmaz, - ayyyy bu herıf bıde kokuyo muhabbetı olur yolcular arasında hatta saglam yaprsanız numarayı otobusdekıler daha once bıle ınebılırler kly gelsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 bu arkadaş gözümüzün önünde biri susuzluktan ölse bir tas su vermicez sanıyor heralde bunlar neticede GEYIK. sonuçta bizler de insanız yani şurada 1 -2 şaka yapıyoruz. yoksa ben ne yapacağımı kime yer vereceğimi senden iyi bilirim insanlık öğretme bana. yaşam felsefemize***** derken hakaret ediyorsun bu da seni o yer vermeyenlerden daha saygısız yapar.cevap niteliğinde birşey de yazma zira bu son postum olacak. arkadaşım webcan kendi cevabını kendisi vermiş zaten hem birazda şaka mayetinde söylediğine eminim,bence biraz sakin ol.. bu arada,emeğine sağlık KaLpsIZ.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 İçinde sadece smile içerikli mesaj atmak yasaktır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boz58 Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 abi bunlarda iyiymiş ama en iyisi uyuyomuş gibi yapın tabi uyuzluk yapıp dürten olmazsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Ben oturmuyorum ki yer vereyim=) Üstelik oturanı da kaldırırım "Kalk amcaya/teyzeye yer ver len!" şeklinde=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 * otobüste yer vermemek icin yapılabilinecek en mantıklı şey hic bir yere oturmayarak ayakta yolculuk etmektir... hiç yer almadıgınızdan yer verme gibi bir sıkıntıya da girmiyeceksinizdir... hatta oturan genclerin yaslılar tarafından nasıl kaldırıldıgını izleyerek sadistce eglenebilir hatta yüzlerine "seninde gelecegin yer burasıydı hadi kalk kalk" anlamında bakıslar atabilir ve eglenceli bi yolculuk gecirebilirsiniz... ben buna cok güldüm ya:D bende genelde ayakta giderim aslında en iyisi yürümek:D tskler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 vaLa bunları yapmama gerek yok aslında, çok zor durumda olan yaşlılara kesinlikle yer veririm, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Başka yerleri seyreder keyfime bakarım kimsede bişey diyemez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ay bu yer wermeyen zaatlar yüzünden geçenlerde arkadaşımın bebeği düşmüş otobüste yaşlıları geçtim artık bebeklilerede yer werilmio bi ani firende bebecikler düşebilio Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.