Kalpsiz Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 baleyaparkentaytiyirtilanbal@hotmail com saffet beni aff@ yar bana bir eğlence med@ naylon poş@ damdaki vel@ sinei mill@ az pişmiş@ şirket mirk@ aduk@ sağa park@ beni keşf@ gönderdim kabul@ patlamayan çikl@ dibi tutmuş şerb@ kapaksız kloz@ karizmatik hayvan@ [email protected] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 damdaki vel@ gönderdim kabul@ aduk@ emeğine sağlıık güzel olmuşlar:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 güzel Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boz58 Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 aduk@ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 bunlardan bazıları sanırım benim arkadaşlardan çıktı..nası arkadaşlarım olmuş lan benim:D eyvallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 yasevyaterk@ vardı bir de eski sevgilimin beni işletmek için aldığı bir adres vardı(abartı yoktur) birtasattimpencereyetikdedianasiciktikizimevdeyokdedivayvay@ 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 ilki on numeroymuş hajı yasevyaterk@ olsa olsa faşisttir diye düşünüyorum yanlış mıyım? 2.si beni benden aldı....eski sevgilin-üzülerek söylüyorum- gizli bir ibo fanıymış:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Olm nicki yıldo pirinç koymuşlardı.Avatarda da google'a girip abaza yazdıklarında ilk gelen resmi koymuşlar.Ben masumum ulen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 süperlermişş:Dsağoll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.