Kalpsiz Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 baleyaparkentaytiyirtilanbal@hotmail com saffet beni aff@ yar bana bir eğlence med@ naylon poş@ damdaki vel@ sinei mill@ az pişmiş@ şirket mirk@ aduk@ sağa park@ beni keşf@ gönderdim kabul@ patlamayan çikl@ dibi tutmuş şerb@ kapaksız kloz@ karizmatik hayvan@ [email protected] Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 damdaki vel@ gönderdim kabul@ aduk@ emeğine sağlıık güzel olmuşlar:rofl: Alıntı
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 güzel Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 bunlardan bazıları sanırım benim arkadaşlardan çıktı..nası arkadaşlarım olmuş lan benim:D eyvallah Alıntı
Slaad Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 yasevyaterk@ vardı bir de eski sevgilimin beni işletmek için aldığı bir adres vardı(abartı yoktur) birtasattimpencereyetikdedianasiciktikizimevdeyokdedivayvay@ 2 Alıntı
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 ilki on numeroymuş hajı yasevyaterk@ olsa olsa faşisttir diye düşünüyorum yanlış mıyım? 2.si beni benden aldı....eski sevgilin-üzülerek söylüyorum- gizli bir ibo fanıymış:rofl: Alıntı
Slaad Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Olm nicki yıldo pirinç koymuşlardı.Avatarda da google'a girip abaza yazdıklarında ilk gelen resmi koymuşlar.Ben masumum ulen Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 süperlermişş:Dsağoll Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.