astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2008 Minik yaramaz, boynuna bir ip geçirdiği ölü kurbağayı çekiştire çekiştire yolda gidiyormuş.. Derken bir randevuevinin kapısına gelmiş, tak tak kapıyı vurmuş, kapıyı şişko çirkin bi kadın açmış... Çocuk avazı çıktığı kadar bağırmış: " Burdaki kızlardan birini istiyorum.Param var ve istedeğimi yapana kadar burdan gitmeyecem" Kadın şaşırmış ama para paradır demiş, minik yaramazı içeri almış... Çocuk oradaki fıstıklara bakmış, sonra kadına sormuş: " Burada bir Amber varmış, onu istiyorum. Kadın bunun üzerine "ama olmaz ki."demiş, "bak çocuk, bence sen..." Çocuk onu dinlemeden avaz avaz bağırmaya başlamış; "amber'i istıyorum..amber'i istiyorum..Parası neyse werecem Kadın hala şaşkın halde, "İyi tamam yukarı çık sağdaki ilk odaya git, bekle."demiş... Sonra kadın Amber'i odaya göndermiş... 10 dakika sonra çocuk merdivenlerden yine kurbağasını sürükleye sürükleye inmiş... Kadına para vermiş, tam çıkacakken kadın en sonunda dayanamamış seslenmiş: "Lafımı dinlemedin çocuk, niye ille de onu istedim ki? O kızda hastalık vardı... Çocuk cevap vermiş: "Onda hastalık olduğunu biliyorum, o yüzden onu istedim... Çünkü bu aksam annemle babam dışarıda yemeğe gidecekler, ben de evde dadımla oturacam... Onlar gittikten sonra dadım benle seks yapmak istiycek çünkü küçük çocuklardan hoşlanıyor... Böylece burada kaptığım hastalığı ona geçirmiş olucam... Annemle babam eve döndükleri zaman, babam dadımı evine götürecek... Orda da tabi ki her gece yaptığı gibi onu becerecek, hastalık onada geçecek... Eve döndüğü zaman annemle sevişecek, böylece o anneme hastalığı geçirecek... Sonra sabah babam ise gidecek, sütçü sut bırakmaya gelecek, annem de onu eve alacak ve onunla sevişicek, hastalık ona oda geçecek ve çok da iyi olacak... Çünkü o herif benim kurbağamın üstÜne basıp öldürdü... AlInTıDıR 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 çocuk baya akıllıymış çok güzel Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 akıllı veledim benim aferin ona Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 saol webim;)o çocuğa da tekrar aferin:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chocolate_VK Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 'komlo'yla kastın komplo mu? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 süpermişşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boz58 Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 işte bu zekiceydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 'komlo'yla kastın komplo mu? evet komplo... eksik yamışım:laugh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazık yaa:( Üzüldüm ben o çocuğa:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 çocuğa niye üzüldün? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Üzüldüm valaa işte.. Yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 İşte bize böyle zeki çocuklar lazım aferin ona Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 ee çocuğun psikolojisi bozulmuş tabi normal böyle şeyler düşünmesi üzücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.