astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 + Sayın Peder ben bir günah işledim - Anlat evladım tanrı affeder + Ben cok azgınım ve herkese saldırıyorum.Ama suç bende değil, bi ilaç içtim ve kendime hakim olamıyorum.Dua edin Tanrı günahlarımı affetsin peder. - Sen simdi günahları boşver de, o ilacın ismini hemen ver lan bana! + +Sayın peder ben bir günah işledim - Anlat evladım tanrı affeder +Yok ben tanrıdan değil sizden af dilemeye geldim. +Benden mi !? -Evet sizden.Hani sizin o tavuklar vardı ya.... + Kaçmaaa lan gel buraya !! + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + + Elbise mi alacaksınız ? En güzel elbiseler co'nun yerinde. - Hönk! + O reklamdı evladım. Kiliseye gereken yardımlar yapılmayınca biz de günah çıkarma işlemlerine reklam aldık şimdi anlat evladım tanrı seni affedecektir. - Yok ben en iyisi Tanrı sizi affettikten sonra geliyim abicim. AlInTıDıR 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + ----- oOf çok feciydi bu :D tşkurler astral:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 güzel.. -------------------- kabalık ettim sanırım tskler astral güzel konu olmus ayrıca özür dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 bişey değil enjiss:) sen de saol ashriel;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 süperdi... Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 züper :D paylaşımlar coştu Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 sağolun..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 banada bi kazak işlee wınderfül Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 + Elbise mi alacaksınız ? En güzel elbiseler co'nun yerinde. - Hönk! + O reklamdı evladım. Kiliseye gereken yardımlar yapılmayınca biz de günah çıkarma işlemlerine reklam aldık şimdi anlat evladım tanrı seni affedecektir. - Yok ben en iyisi Tanrı sizi affettikten sonra geliyim abicim. bu çok iyiydi;) teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ehuhuh iimiş la:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 heuheuheu güzelmiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 bişey değil:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 :D güzel olmuşşşşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 :D cok guzell ehehee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 İslama saygı, dine saygı diye hömküren abilerimizi, amcalarımızı burada da görmek isteriz. Ha ben bu konuyu yanlış bulmuyorum. Adaletsizliği vurguladım. Güldüm bile. Ellere sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Yarıldım abi süperdi ya hahaha bende gidicemm günah çıkarıcamm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 beklerim. hep beraber Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 ahahaha iyiymiş cidden + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + bu dahada iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 heheh güzelmiş yaa ellerine sağlık =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 harbiden süper kazak işlede koptum :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Peder Bey'e de ayıp olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + iyiydi bu ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 http://www.yasaktube.gen.tr/video.php?vid=oLDu6cXZ0pyqzak Al sana peder bam bam baaam !! amin ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 ahah iyimiş velvetwamp abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.