astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 + Sayın Peder ben bir günah işledim - Anlat evladım tanrı affeder + Ben cok azgınım ve herkese saldırıyorum.Ama suç bende değil, bi ilaç içtim ve kendime hakim olamıyorum.Dua edin Tanrı günahlarımı affetsin peder. - Sen simdi günahları boşver de, o ilacın ismini hemen ver lan bana! + +Sayın peder ben bir günah işledim - Anlat evladım tanrı affeder +Yok ben tanrıdan değil sizden af dilemeye geldim. +Benden mi !? -Evet sizden.Hani sizin o tavuklar vardı ya.... + Kaçmaaa lan gel buraya !! + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + + Elbise mi alacaksınız ? En güzel elbiseler co'nun yerinde. - Hönk! + O reklamdı evladım. Kiliseye gereken yardımlar yapılmayınca biz de günah çıkarma işlemlerine reklam aldık şimdi anlat evladım tanrı seni affedecektir. - Yok ben en iyisi Tanrı sizi affettikten sonra geliyim abicim. AlInTıDıR 3 Alıntı
enjiss Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + ----- oOf çok feciydi bu :D tşkurler astral:thumbsup: Alıntı
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 güzel.. -------------------- kabalık ettim sanırım tskler astral güzel konu olmus ayrıca özür dilerim Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 bişey değil enjiss:) sen de saol ashriel;) Alıntı
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 süperdi... Teşekkürler Alıntı
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 züper :D paylaşımlar coştu Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 sağolun..... Alıntı
haykomania Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 banada bi kazak işlee wınderfül Alıntı
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 + Elbise mi alacaksınız ? En güzel elbiseler co'nun yerinde. - Hönk! + O reklamdı evladım. Kiliseye gereken yardımlar yapılmayınca biz de günah çıkarma işlemlerine reklam aldık şimdi anlat evladım tanrı seni affedecektir. - Yok ben en iyisi Tanrı sizi affettikten sonra geliyim abicim. bu çok iyiydi;) teşekkürler Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ehuhuh iimiş la:D Alıntı
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 heuheuheu güzelmiş teşekkürler Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 bişey değil:D:D Alıntı
meel-is Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 :D cok guzell ehehee Alıntı
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 İslama saygı, dine saygı diye hömküren abilerimizi, amcalarımızı burada da görmek isteriz. Ha ben bu konuyu yanlış bulmuyorum. Adaletsizliği vurguladım. Güldüm bile. Ellere sağlık. Alıntı
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Yarıldım abi süperdi ya hahaha bende gidicemm günah çıkarıcamm Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 beklerim. hep beraber Alıntı
cuRsed Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 ahahaha iyiymiş cidden + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + bu dahada iyiymiş Alıntı
Peepss Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 heheh güzelmiş yaa ellerine sağlık =D Alıntı
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 harbiden süper kazak işlede koptum :D Alıntı
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Peder Bey'e de ayıp olmuş Alıntı
melenie Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 + Peder ben bi günah işledim - İyi o zaman bana da bi kazak isle ehuehuehu + iyiydi bu ! Alıntı
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 http://www.yasaktube.gen.tr/video.php?vid=oLDu6cXZ0pyqzak Al sana peder bam bam baaam !! amin ! Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 ahah iyimiş velvetwamp abi Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.