Kalpsiz Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Merhabalar... 14-15 yaşlarında sigara içmeye başlayanlar , sigara içerken babaya yakalanma korkusunu iyi bilirler.odada gizli gizli içilen sigaralar yüzünden oda duman altı olmuştur ve her an baba gelebilir. işte bununla ilgili , yakalanan çocuk ve babası arasında geçen hayali diyaloglar ortalık duman altı ve baba birden odaya giriverir ; baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom baba: sigaramı içiyon len !? cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani baba: ha ok ozaman baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda baba: hönk! cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ordan bakınca neye benziyoo baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani baba: oldu ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine baba: hönk ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük " baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: yaaf evet de kaçağını vermiş şerefsizler baba: sigara mı içiyon len sen ? cocuk: heeee , para olsa mala bile vuracam baba: Sigara mı içiyon len sen !? cocuk: Tamam baba artık senin de gerçekleri öğenmenin vakti geldi.Aslında bu yaşadığımız dünya gerçek değil.Bilgisayarlar beynimizi ele geçirip bizi bir programa hapsetmişler.Gerçek dediğin nedir baba !? Demek istediğim yani herşey matrix valla öyle baba! baba: Yani demek istiyon ki seni balkondan aşağı atsam birşey olmaz! gerçek yok herşey matrix! cocuk: Balkon mu! baba: Kaaçmaaa laaan geel buraayaa! baba: Sigara mı içiyon len sen !? cocuk: yorum yok! baba: hönk! baba: Sigara mı içiyon len sen !? cocuk: Şıkları alim baba: Ne şıkkı !? Ne diyon olm sen !? cocuk: Şıkları diyom, Sorunun cevap şıklarını diyom ehehe ama yemedin sen değil mi baba ehehehe!durumu kurtaramadık ehehee! baba: Evet istersen sana dayak şıklarını verim sen seç ben seni ona göre döveyim! cocuk: Tamam baba zaten dayak yemeye yiyecem bari dur şu son fırtı çekim ehehehe baba: Gel laannn buuraayaaa! alıntı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Hepsi birbirinden komik bence. Çok teşekkürler paylaşım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 wwoooooooow süper ellerine saglık... para olsa malada vuracam öldürdü benii:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Seni mi beni mi O babanın yerinde olsaydım bn sana bi vurursam diye karşılık verirdim:rofl: süper olmuş eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 biliyorum bunLarı teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom:rofl: güzel olmuş eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım güzelmiş baya eline sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum çok komikmiş:rofl: teşekkürler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 hehhehhe:D:D çok güzeldi.. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Daha önceden biliyordum, yine de her okuduğumda hoşuma gidiyor.. Mazimi mi hatırlıyorum ne :blink: Paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Bende yaşamıştım bunlardan birini... Güzel olmuş, teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueopeth Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım:rofl: çok gusel olmus eline saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 :rofl:baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine baba: hönk ! Ehuehuehu Manyakmış sağolasın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım ehuhehehhe hepsi birbirinden süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 çok güzelde keşke böyle olsa :D Eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum en çok bunlara koptum walla saol paylaşım için:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Ben de yakalandım biçok kere anneme;ama babama yakalanışım sigara yasağımın bitmesini sağladı.Tam babamın paketinden sigarayı aşırırken babam geldi ve diyaloğumuz şu: BABAM:Hii HİŞT ŞİŞT OOO AAA NE EDİYORSUN KIZIM SEN.HEMEN BIRAK ONU BEN:BABA BİR ÇÖP ALDIM ZATEN BE .HEM SEN DE İÇMİYO MUSUN? BABAM:ÇABUK BIRAK O SİGARA ÇÖPÜNÜ.BİLİYORUM ANKARADA ALIŞTIRDILAR KIZIMI. BEN:BABA YA BİR TANE ALDIM ZATEN. BABAM:VAH KIZIM VAH VAH.BEN SANA KÖTÜ ÖRNEK OLDUM.IYI BABA OLAMADIM. BEN:ŞEY IHH NEE AAA. BABAM:TAMAM AL ;AMA ANNENE GÖSTERME SAKIN. VEEE O GÜNDEN İTİBAREN ARTIK KARŞILIKLI SİGARA İÇEBİLİYORUZ. IYI KI VARSIN SİGARAM.BENİM EN BÜYÜK DOSTUM İÇTİĞİM SİGARAM:D:D:D. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.