pareda Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Aşkın Provası Yapılır Mı? Neydi geride bıraktıklarım.. Kimdi yamacımdakiler? Ben kimlerin oldum hissetmeden… Hiç bitmeyecek gibiydi oysa.. Hepsi ayrı bir sonsuzluktu.. Yarınlara koşuyorduk dört nala.. Bitti.. Nerdeler,mutlular mı? En hasret çektiğimi..En kavuşamadığımı.. Unutmadım mı ? Unuttum.. Vakit dediler..Biraz vakit.. Unutursun elbet.. Üzerine ağladığım çoğu sevgilimi unuttum.. Yağmurlar yağdı hepsinin ardından.. Uykusuz gecelerim vardı.. Gece karanlıklarımın en sote yerlerine sakladım kendimi.. Kaçtım.. Unutmak içindi.. Unuttum.. Vakit geçti.. Ben geçtim..Onlar geçti..Sevda geçti.. Ama şimdi geçmiyor.. Unuturum diye bekliyorum.. Bekledikçe sevda doluyorum.. Beynimin içinde engel olamadığım bir aydınlık var.. Seni oraya koydum.. Uyurken sen.. Uyanınca sen.. Kulağım ani telefon zillerinde.. Ya sensen arayan? Hiç olmadın ki.. Bazen seni yazmak istiyorum sayfalar dolusu.. Ta en başından.. Yere düşen kibrit kutusunu alışından tut.. Saçındaki tokana.. Bej çantana kadar.. Hiç giymediğin kadife pantolonunu.. İçtiğin sigarayı.. Bir türlü bitmek bilmeyen Milan Kundera kitaplarını.. Ne varsa sana ait.. Ne biliyorsam… Bizi görmüş sokaklar,caddeler,yokuşlar,merdivenler Hepsini yazmak istiyorum.. Her satırın beni örselediğini hissede hissede.. İliklerime kadar acıyarak.. Öylece yazmak istiyorum.. okuduğum bi kitaptan alıntı yaptım:)beğeneceğinizi umuyorum. 2 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 güzel paylaşım.Eline sağlık kankam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 teşekkür ederim. kitabın adını verebilirmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 ben senden sonra düş oldum - zeki kayahan coşkun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 ben senden sonra düş oldum - zeki kayahan coşkun mehmet coşkundeniz'in bir şiiri sanmıştım bende. karıştırmışım, sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 rica ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 güzel bir şiir ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
detay Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 kuzu süpermiş, tabi bu sözler kime gidiyor orasıda meçhul:rolleyes: sağol paylaşım için, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 gidiyor işte birine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2008 çok güzelmiş gerçekten sağol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2021 (düzenlendi) 07.08.2008 - 16:56 tarihinde, pareda yazdı: Aşkın Provası Yapılır Mı? Neydi geride bıraktıklarım.. Kimdi yamacımdakiler? Ben kimlerin oldum hissetmeden… Hiç bitmeyecek gibiydi oysa.. Hepsi ayrı bir sonsuzluktu.. Yarınlara koşuyorduk dört nala.. Bitti.. Nerdeler,mutlular mı? En hasret çektiğimi..En kavuşamadığımı.. Unutmadım mı ? Unuttum.. Vakit dediler..Biraz vakit.. Unutursun elbet.. Üzerine ağladığım çoğu sevgilimi unuttum.. Yağmurlar yağdı hepsinin ardından.. Uykusuz gecelerim vardı.. Gece karanlıklarımın en sote yerlerine sakladım kendimi.. Kaçtım.. Unutmak içindi.. Unuttum.. Vakit geçti.. Ben geçtim..Onlar geçti..Sevda geçti.. Ama şimdi geçmiyor.. Unuturum diye bekliyorum.. Bekledikçe sevda doluyorum.. Beynimin içinde engel olamadığım bir aydınlık var.. Seni oraya koydum.. Uyurken sen.. Uyanınca sen.. Kulağım ani telefon zillerinde.. Ya sensen arayan? Hiç olmadın ki.. Bazen seni yazmak istiyorum sayfalar dolusu.. Ta en başından.. Yere düşen kibrit kutusunu alışından tut.. Saçındaki tokana.. Bej çantana kadar.. Hiç giymediğin kadife pantolonunu.. İçtiğin sigarayı.. Bir türlü bitmek bilmeyen Milan Kundera kitaplarını.. Ne varsa sana ait.. Ne biliyorsam… Bizi görmüş sokaklar,caddeler,yokuşlar,merdivenler Hepsini yazmak istiyorum.. Her satırın beni örselediğini hissede hissede.. İliklerime kadar acıyarak.. Öylece yazmak istiyorum.. okuduğum bi kitaptan alıntı yaptım:)beğeneceğinizi umuyorum. Vayyy şu an çok şaşkınım lisede dinlemeye başlamıştım Zeki'nin programını. Arada hâlâ dinlediğim oluyor. Çoğu kitabını da okumuştum. Bu kitabının adını duymuştum ama okumak hiç nasip olmamıştı. Burada yıllar sonra tesadüfen çıktı bu konu karşıma, çok farklı hissettirdi bana Zeki li yılları hatırladım. Bu kitabın diğer adı ceset kokan kadınlar dı diye biliyorum. Sanırım pişman olmuştu bu kitabı yayınladığı için. Hayat hep biraz tarifsizdir sanki... Eylül 9, 2021 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.