Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Güzel saçlarının ve parlak gözlerinin arkasında eşsiz düşünceleri vardı.... Eşsizdi;çünkü saf kelimelerden oluşuyordu. Gülümsüyordu çünkü içinden geliyordu. Ağlıyordu çünkü duygusaldı. Yağmuru seviyordu çünkü Tanrı'nın yağmurda olduğunu biliyordu. Damlacıkların düşüşünü izliyordu her yağmur yağdığında. Ve de tekrar yağması için dua ediyordu. O çoğu insandan farklıydı Yağmurdan kaçmıyordu. Her zaman bir umut vardır unutulmamalıdır.Hep bir çıkış yolu hayata bağlanış noktası bir anda çıkıverir karşınıza en umutsuz ve en güçsüz olduğunuzu düşündüğünüz an. Pes etmemelisinizdir onun da etmeyeceğini biliyorum en derinden hislerimle.Ve onu hissediyorum yanımda olmasada... Ve de ONUN için dua ediyorum en içtenlikle...Yanımda olmasada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 güzeeell hep dua ediorum onun için:(..tşkkürler paylaşm için:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Oda bunu biliyor ve gülümsüyor bundan eminim ve ben ortaya çıkışını bekliyorum bu paylaşımdan öte birşey en azından benim için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Teşekkürler:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 ben her gece onun için dua ediyorum....aslında hissetmek bile ayrı bir güzellikte nerede ne zaman hayatıma gireceğini bilemesemde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 duygulandım yine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 İLk bakışında, son nefesimde yanımda olmasada hissettiğini biliyorum.Karanlığa bir güneş gibi doğduğunu biliyorum.Biliyorum çünkü hissediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 İyi niyetini ve kalbinin güzelliğini hissediyorum....İyilik için atan her kalp güç veriyor bana...teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.