whiteflag Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2008 Arkadaşlar son günlerde sürekli şu maili alıyorum ama dogru mu bilmiyorum.paylaşayım dedim : Mars gezegeni agustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak.mars cıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek.27 agustosta mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştıgında en uzun gün olacak.27 agustos gecesi 00.30'da gökyüzünü izleyin.Dünyanın 2 Ayı varmış gibi gözükecek.Marsın dünyaya bu kadar yakın gececeği birsonraki tarih 2287 yılı.bugün hayatta olan hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek ! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 2003 yılından bu yana kendini tekrarlayan asparagas bir haberdir bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 evet geçen yazda çok bekledim şimdi bu yaz için aynını söylüyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 http://www.tug.tubitak.gov.tr/haber2.php?id=35 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Bu gece izleyelim saat 00.30'daymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 bişi görmedim ben? bu gün den mi bahsediyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 bu gece ay yok ki:blink: kapkaranlık her yer:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 ayda yok marsta yok venüste....bosuna bekleyip zmanınızı bosa harcamıssınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 evet ne zamandır bekliyorum ama hiç bişi yokk!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Bende baktım ve göremedim:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Müstehak size:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 yolladığım linke baksaydınız böyle birşeyin mümkün olmadığını anlardınız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 ben linki görmemişim bana öyle bi mail gelmemişti ama yine de merak ettimm:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 astronomik açıdan bu tazr şeyleri araştırıp değerlendirmeden salt bir maile inanop bakmak bence saçma!tabi ki göremezsiniz ii oldu bende bir mail atiim yarın uzaylılar bize çay içmeye gelcek sizde buyrun diye :S arkadaşlar bol bol okuyun ve araştırın böyle şeyleri 1 yazıya tama etmeyin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 doğru olmadığını bilsem bile bakıcaktım bi zararım olmadı yani her zaman bakarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.