Aysu Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2008 (düzenlendi) .................................................................................. Nisan 10, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 güzelmiş:D:Dsaol paylaşım için... -------- bi de ben ekliyim:D:D:D http://img354.imageshack.us/img354/8828/bluetemptationbyfredy3dek5.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Ferhat bey mikrofonu nasıl tutmuş öyle..Aman Allah'ım... Ben mi fesatım ki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 fesatız galiba:D:D:D astralruh teşekkürler;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 sana da teşkkürler çok güzel olmuş:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 ahhhha güzel hatta çok güzel aysu:D ayrıca o fesatların içine bende girdim sanırsam:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 ne iyi ettinde girdin:D:D:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 fesatlık ne kelime bende duygu yüklü bi şiiir bekliyodum:)çıka çıka ibo ve mikrafonu çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 pardon canım be hep vardım aklım fikrim fesatlık asıl siz hoşgeldiniizzz mekanımaa:D:D:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 hoşbuldum ezo:D:D:D fesatlığın anasısın sen:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 :D hahhh aklım fikrim belden aşşaa çalışır şaka bir yana emeğie sağlık aysu güzeldi ya burda bizim patron zeki müren dinliyor iş ortamındada hiç çekilmiyor ağır şarkılar yaa neyse bozmayayım muhabbetinizi:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 saols şekerim:D zeki müren'in sesi çok güzeldir yahu onu anLamak gerekki şarkıları dinLeyesin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 bayan bilmiş konuştuuuu:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 ne zamndır bilmişlk tasLamıyrdum ezo:d bırak tadında kalsın yahu:D:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Ama bel altı düşünmemek elde değil ki Ayrıca cinn kardeş, o İbrahim Tatlıses değil,Ferhat Güzel Ünlüler çiftliğine katılmıştı.Banu Alkan'ın kankasıydı oralarda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Bakıomda hepisini Bilion maşallah bu arada sağol kmkti xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Güzel bir mizah olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.