psiozzy Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 Merhaba arkadaşlar bugün tatilden yen geldim bu olayı da tatilde yaşadım.... Bir gün arabayla denize gidiyorduk.... yollarda asfalt falan yok patika gibi... her neyse arabayla giderken karşıdan karşıya geçmeye çalışırken yolun ortasında duran siyah çarşaflı bir kadın gördüm... kadın tam yolun ortasındayken eniştem gaza bastı ve üzerine doğru gitti. o sırada ben şok oldum "napıyosun !?" diyerek bağırmaya başladım. eniştem " ne var ki?" dedi ve yola devam etti. arabanın arkasına baktığımda şok oldum: ortada yerde yatan kimse olmadığı gibi kadın da yoktu. halbuki onun üzerine arabayı süreli 1 dakika bile olmamıştı,yani gitmesi imkansız... yardım ederseniz çok sevineceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 malum havalar çok sıcak halisünasyon falan görmüş olabilirsin. cin peri vb. sandıysan içini ferah tut istesen de göremezsin onları çünkü farklı frekanslarda yaşıyoruz. mesela sen radyo D'nin frekansından trt fm'i dinleyebilir misin? dinleyemezsin, çünkü farklı frekanslarda yayın yaparlar. ama orada olduğunu da bilirsin. bilinçaltının yaptığı bir oyun da olabilir paranormal yaşamla çok ilgileniyorsan sık başına gelir yanılmalı sanrı deriz biz bu durumlara. insan ne görmek isterse onu görür meselesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 malum havalar çok sıcak halisünasyon falan görmüş olabilirsin. cin peri vb. sandıysan içini ferah tut istesen de göremezsin onları çünkü farklı frekanslarda yaşıyoruz. mesela sen radyo D'nin frekansından trt fm'i dinleyebilir misin? dinleyemezsin, çünkü farklı frekanslarda yayın yaparlar. ama orada olduğunu da bilirsin. bilinçaltının yaptığı bir oyun da olabilir paranormal yaşamla çok ilgileniyorsan sık başına gelir yanılmalı sanrı deriz biz bu durumlara. insan ne görmek isterse onu görür meselesi. Eğer frekansı değiştirmeyi başarabilirsen trt dinleyebilirsin..Alem FM'i bile dinlersin.. Ama gelgelelim bu frekans değiştirme olayı durup dururken olabilecek şey değildir.Bende halisünasyon olduğunu düşünüyorum arkadaşım. Havalar sıcak malum takma kafana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 yorumlarınız için teşekkürler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 buna benzer bir şey daha 4 gün önce geldi başıma.. balkonda oturmuş arkadaşıma mesaj çekiyorum.. birden karşı evden bana birinin baktığını fark ettim.. 3-4 yaşlarında bir çocuk.. göz göze geldik.. sonra attı kendini camdan.. resmen intihar etti.. ''Anneee!!'' diye çığlık attım ve hemen annemler geldi.. Anlattım onlara da.. Aşağıya baktık çocuk falan yok.. ''sana öyle gelmiştir.. hayal görmüşsündür'' falan dediler.. şu an yazarken bile tüylerim diken diken oluyor.. çok kötüydü.. gerçek gibiydi.. beynim nasıl bir oyun oynuyorsa bana artık:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 eee... şey yalnız hava o kadar soğuktu ki denize giremeden geri döndük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 saolun içimi bayaa rahatlattınız bende üç harfli diye düşünüodum diil o zaman sağolun yha:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Ama adlar bazen söylendiklerinde titreştirdikleri enerjiye yönelik olarak çalışırlar. İblislerde olduğu gibi. Ama bu cinlerde geçerli değil. Onların özel adlarını söylemedikçe yanınıza gelmeleri mümkün değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 yine rahatladım saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 http://www.gnoxis.com/forum/yasadiginiz-paranormal-deneyimler/21477-dolabin-arasindan-cikan-sey.html bunun gibi mi ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 bilmiyorum ne gördün aç biraz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 siyah çarşaf giymiş bi kadın gibiydi... sanki sırtında kamburu vardı.... bu işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 ben dolabın arasından çıkan şeyi sormuştum? o damı siyah çarşaflı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 taammamen bilinçaltı böyle düşün en azından üstüne gidersen çoğalır daha çıkılmaz olur tekrar yaşaanda üstüne gitme bi müddet sora yaşadığın zaman bile aldırmicaksın sakin kal ve takılma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 ha yok... o bembeyaz bişeydi. başında ya taç vardı ya da hare... fiziği,silüeti kadına benziuordu... -------------------- önerin için saol coldhellangel... üzerine gitmiyecem artık bunların... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 farklıysa sorun yok .. anneannen yada babaannen öldümü?yada yakının kadın yada kız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 ondan bir kaç ay önce anneannem ölmüştü sanırım .... belki bir kaç ay bile değil... çok uzun zaman geçmemişti dyie hatırlıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.