astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 Anadolu'da kasabanın birine yeni tayin olan genç bir imam, kızın birini görmüş, çok sevmiş. İmam da genç yakışıklı bir çocukmuş kız da onu sevmiş zamanla. İmam kızla evlenmek istemiş, kasabanın ileri gelenlerine konuyu açmış. İnsanlar "yahu imam efendi o kızın babası solcudur imama kız vermez" dedilerse de dinletememişler. Bizim oğlan çikolata çiçek, takım elbise gitmiş kızın evine... Üç beş sohbet sonra çocuk konuya girmiş, " Allah'ın emri peygamberimizin kavliyle kızınızı istiyorum." Baba hiddetle " Benim imama verecek kızım yok! " demiş... İmam üzgün üzgün evine gitmiş, gece boyu uyuyamamış. Sabah ezan zamanı gelmiş, minareye çıkmış... Mikrofona uzanmış, tık tık deneme ; "Bu sabah ezanını, sevip de kavuşamayanlar için okuyorum!! AlInTıDıR 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Muahahahahahaaahahhaa:rofl::rofl: Koptummmm:rofl: Süper teşekkrüler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 :D güzel Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 :rofl: eheuheueheuheuehu :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 hoş vallaaa emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Güzelmiş Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 ben teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 GÜzelmiş Klavyene afiyet... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 hehehehee agzımın kulaklarıma kadar uzttan bu fıkra için teşşekkürler(ne dedıım ben:p):rofl:: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 bişey değil :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.