astralruh Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 -ladesim lades olsunmu -olsun -vermeyen gavur olsunmu -olsun -iyi şimdi şu lades kemiklerine bak bakalım hangisi uzun hangisi kısa -bakiim -ladeeeesss -ama ama -ben anlamam almasaydın -ladesim lades olsun mu +olsun -ajdar kocan olsun mu? +yok ben vazgeçtim -Şunu çantana koysana .. +Ver.. -Aklımda .. +Olum sen lades demiycek miydin +Tamam sus. -Sigara versene bitane.. +Dur veriyim abi.. -Aklımda yalnız onu söliim de +Kendin al lan o zaman.. Hizmetçin miyim .. -Aklımda .. +Noluyo kızım durup dururken -Aklımda yani onu bil ona göre davran .. -Kapıyı aç.. +Elim dolu anahtarı al aç.. -Ver şunu ver +Laaadeeessss -Ahh düştü.. Elime almadan dedin kızım banane .. +Ya çamura yatmasan olmaz dimi .. Kazandım işte .. -Almadım elime yere düştü görmüyo musun + Offff .. .. -Pizza yer misin +Aaa sağol yaa -Ladeeeesssss +Banane yaa unuttum ama ben yaaa -Şuursuz olmasaydın +Bidaha balık hafızama güvenip ladese girersem dop olıyım - Ceketimi tutsana + Ver - Ladeeesss + İyide biz lades tutuşmadıkki - Hadi ya AlInTıDıR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 :D + İyide biz lades tutuşmadıkki - Hadi ya Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 -Aklımda .. +Noluyo kızım durup dururken -Aklımda yani onu bil ona göre davran .. bu hosuma gitti:D tskler astral Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 +Ver.. -Aklımda .. +Olum sen lades demiycek miydin +Tamam sus. Birebir yaşadım bu olayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 -Kapıyı aç.. +Elim dolu anahtarı al aç.. -Ver şunu ver +Laaadeeessss -Ahh düştü.. Elime almadan dedin kızım banane .. +Ya çamura yatmasan olmaz dimi .. Kazandım işte .. -Almadım elime yere düştü görmüyo musun + Offff .. .. hep böyle oluyo zaten sinir oluorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 saolun:).... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 -Pizza yer misin +Aaa sağol yaa -Ladeeeesssss +Banane yaa unuttum ama ben yaaa -Şuursuz olmasaydın +Bidaha balık hafızama güvenip ladese girersem dop olıyım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.