Jump to content

Lucid Rüya - Rüya Kontrolüne yardımcı programlar

pr0gressive

Önerilen Mesajlar

Rüyalarınızı kontrol etmek sizin elinizde.

http://mythwell.com/download/lucille20.exe

site ingilizce içeriklidir programlar sayfanın en alt kısmında. (infinity, paradiso vs)

ingilizce bilen arkadaşlar programlara bakabilirler ben gayet kullanışlı buldum.

sirius tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bildiğiniz gibi lucid rüya görmek için reality check yani gerçeklik kontrolü yapmanız gerekiyor. ellerinize bakmak, kendinize çimdik atmak, "acaba şu an rüyada mıyım, değilsem neden?" demek en çok bilinen gerçeklik kontrollerinden. bunları sık yaparsanız alışkanlık haline geliyor. ben 4 gündür lucille programını kullanıyorum ve pc başında bana reality check yapmayı hatırlatıyor. mesela 5 dakikada bir ellerine bak falan diyor. alışkanlık haline geldiği için rüyada ellerime baktım normalden daha kısaydı ve parmaklarım daha inceydi. rüyada olduğumu anladım böylece rüyamı kontrol etme imkanım oldu az da olsa :D

http://mythwell.com/download/lucille20.exe

program burada ufak birşey zaten çalıştırıp interval options'tan düzenleme yapabiliyorsunuz. yani orada "look at your hands" yazar siz onu editleyip ellerine bak yazarsınız. ben kullandım faydası oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yeni uyandım;az önce de lucid rüya gördüm sanırım.Bunu yapmak için de hiçbir çabam olmadı.O niyetle uyumadım.Konu hakkında hiçbir bilgim de yoktu.Rüyadayken bilincim gayet açıktı.Gördüklerimin gerçek olmadığını biliyordum.Gayet güzel müdahale de edebiliyordum.Öyle ki rüyadayken rüyanın yorumunu bile yaptım.:D:D:D.Ama nedense çok halsiz hissediyorum şuan kendimi.Bence hiç de iyi bişey değil.Tavsiye etmiyorum.Uyanınca o zamandamı yoksa bu zamanda mı olduğumu anlamam

biraz zaman aldı.:confused::confused::confused:.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hayır sadece reality check yapman gerekiyor.(gerçeklik kontrolü). misal ben sürekli ellerime bakarım normaller mi diye. rüyada eller genelde olduğundan daha zayıf görünür veya kısa görünür, şekil bozukluğu çok parmaklılık falan. bir nevi telkin işte. sonra kendime acaba rüyadamıyım diye sorarım, ellerim normal ise rüyada değilimdir. bu artık alışkanlık haline geldiği için rüyamda da ellerime bakar oldum ve rüyada olduğumu anladım. işin kilit noktası rüyada olduğunu anlamak. zaten gerisi senin hayal gücüne kalmış.

lucid rüyayı tavsiye etmem çünkü uyku düzeniniz bozuluyor, hayalle gerçeği karıştırıyorsunuz. uyandığınızda acayip yorgun oluyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

enerjı harcadıgınız ıcınmı yrgunluk?yoksa bısey bılıyorum mesela orda enerjısel bı sıstem oldugu ıcın sızınkıde etkılenıyo ve bırde mesela olmus ınsanları falan gordgunuzde bu sızı negatıf etkılıyo bılıyorum aynı medyumların bakımlarında oldugu gıbı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

paranormale çekme hemen :) bildiğin zihin yorgunluğunun bedene etkisi işte. baş ağrısı, halsizlik. zor bir problemi çözmeye çalışırken nasıl yoruluyorsanız, rüyanın konusu, arkaplanı, karakterleri ve senaryosunu da zihninizle oluşturmaya çalışırken yoruluyorsunuz. rüyalar beden dışı olsaydı karabasan dediğimiz paralize olayı olmazdı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya progressive sana bi sorum olacak biran önce cevaplarsan sevinirim:);)

dün gece uyurken birden rüyad olduğumu farkettim ve senin de dediğin gibi hemen ellerime baktım ve parmakalrın orta yerindeki çizginin üst tarafı yoktu yani o kadar kısaydı sonra etrafıma baktım çöl gibi biyerdeyim hava çok sıcak değil aslında yerlerde de kum yok asfalt kuma benziyor.. neyse ben daha da emin olmak için elimi kolumu hareket ettirdim hatta rüyalarda her istenilenin yapılacağı kanısına kapılıp ellerimi kaldırp sihir yapmaya çalıştım(lütfen dalga geçmeyin emin olmak içindi:D)neyse böyle yapınca bişey olmadı ben de belki bilinçaltıma yerleşmiştir ellere bakma diye üstüne varmadm uykuya devam ettim.

şimdi söyle bana ben gerçekten rüya kontrolü mü yaptım???

--------------------

kimseden cevap yok mu??:confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sanırım rüya kontrolü bana doğuştan verilmiş bi yetenek , kendimi bildim bileli rüyada olduğumun farkında olurum. Hatta rüyamda rüyamı yorumlarım.. Geçenlerde kara kedi görmüştüm diorum kendi kendime ''rüyada kara kedi görmek kötü şans demekmiş biyerde okumuştum tüh ya'' fln... :D ama nedense her istediğimi yapamıorm öle her zaman mesela her stediğimde uçamıyorum bazen uçuyorum yere çakılıyorum.. Belki de artık gerçekten uğraşmaya başlamalıyım her istediğimde uçabilmek için :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya progressive sana bi sorum olacak biran önce cevaplarsan sevinirim:);)

dün gece uyurken birden rüyad olduğumu farkettim ve senin de dediğin gibi hemen ellerime baktım ve parmakalrın orta yerindeki çizginin üst tarafı yoktu yani o kadar kısaydı sonra etrafıma baktım çöl gibi biyerdeyim hava çok sıcak değil aslında yerlerde de kum yok asfalt kuma benziyor.. neyse ben daha da emin olmak için elimi kolumu hareket ettirdim hatta rüyalarda her istenilenin yapılacağı kanısına kapılıp ellerimi kaldırp sihir yapmaya çalıştım(lütfen dalga geçmeyin emin olmak içindi:D)neyse böyle yapınca bişey olmadı ben de belki bilinçaltıma yerleşmiştir ellere bakma diye üstüne varmadm uykuya devam ettim.

şimdi söyle bana ben gerçekten rüya kontrolü mü yaptım???

--------------------

kimseden cevap yok mu??:confused:

eh, tam anlamıyla rüya kontrolü yapmışsın diyemem ama ilk adımı atmışsın yani "rüyada olduğunu anlamışsın". zaten rüya kontrolünün temel taşı budur. bunu daha sık yaparsan (yapabilirsen tabi) yavaş yavaş kontrol etmeye başlarsın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...