Bloody_Mary Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2008 Bu büyüyü gün doğumuna yakın saatlerde yapmalısınız. Bir taş bulun.(Belli bir standartımız yok.Kısaca uygun olduğunu düşündüğünüz büyüklükte bir taş).Onu sıkıca tutun ağlayabiliyorsanız ağlayın.Tüm kötü şansınızın kederinizin o taş tarafından emildiğini ve o taşın içine hapsolduğunu hayal edin ve o taşa çok iyi odaklanın.Ve şunları söyleyin: "I release the past I release my fears I let go of all that harms My future is clear And I am charmed" Taşı güneş tam ufuk çizgisinde görünmeye başlarken gömün.Büyüyü açık alanda yapmalısınız ve aynı zamanda gömmelisiniz. Gün ışığının sizdeki tüm kötü şansı yok ettiğini düşünün. Bu büyüyü dolunaydan bir sonraki gece yapmanız gerekli. İsterseniz 7 gece boyunca aynı şekilde büyüyü yapmaya devam edin.;). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Güzel bir büyü bloody.Denemeye değer.. Emeğine sağlık;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 benim ihtiyacım olabilir Emeğine ve ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaşımınız için teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2008 şansa inansaydım inanki denerdim. paylaştığın için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Benim çok ihtiyacım olan bişey umarım işe yara teşekkürler ayrıca http://www.spellsofmagic.com/ bu sitede çok fazla işe yarar şey var ama türkçeye çevrilmesi gerekiyor =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 sözleri illa ingilizcemi söylememiz gerekiyo? hadi latince falan olsa önemi olurda niye ingilizce?eğer bir önemi yoksa türkçe yazsanızda benim gibi ingilizce cahillerininde şansı dönse:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aperon Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 sözleri illa ingilizcemi söylememiz gerekiyo? hadi latince falan olsa önemi olurda niye ingilizce?eğer bir önemi yoksa türkçe yazsanızda benim gibi ingilizce cahillerininde şansı dönse:) evet bencede arkadaş haklı...ingilizce oluyorsa niye Türkçe olmuyo?hadi ingilz taşı amerikan taşı olsa bi derece,izmir taşı kullanacağım ben...: ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2008 Türkçeye çevrilebilir, ancak o tınıyı ve frekansı tutturmak şartı ile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.