Aysu Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2008 -Baba ben Afrika'ya taşınıyorum. -annenide al git! -Anne ben afrikaya taşınıorum +akşam geç kalma -Anne ben afrikaya taşınıorum +gelirken 2 ekmek al -efendim oğlum +Hakuna Matata !! -beyy koooş oğlan afrikaya taşınmışş -Anne ben afrikaya taşınıorum +o karne bende olsa uzaya taşınırdım! -Anne ben .. +afrikayamı taşınıon -höe!? nerden bildin +reklam senaryosunda yazıo -Anne ben afrikaya taşınıorum +bende venezuellaya taşınıom -hönk!? +babanda vietnama taşınıo -oha? +soora hep beraber pariste buluşuoz -ne deli bi aile olduk biz yaff +ya ya ye ko ko camboo +tmm anne tmm sus eve geliom -Anne ben afrikaya taşınıorum +banane lan -pardon yanlıs numara +siz evlenemezsiniz kardeşsiniz -yanlış reklamdasın arkadasım +pardon :S -madem aradın benim oğlan afrikaya taşınıyomu onu söyle bari +höe!? -Anneee... +afrikayamı taşınıon -yok bea yemekte ne war diye soracaktım -anne ben afrikaya gidiyorum +gitmezsen ş*******n -höö anne -anne ben afrikaya gidiyorum -oh çok şükür kurtuluyoruz senden -ama ama insan bi kal der ,belki ısrar edersen gitmem -defol -puff..!! - anne ben afrikaya taşınıyorum - yemeği temizliği yap camları kaplıarı sil öyle taşın - olur anne :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 -banane lan! -pardon yanlış numara... koptum eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 -anne ben afrikaya gidiyorum -oh çok şükür kurtuluyoruz senden -ama ama insan bi kal der ,belki ısrar edersen gitmem -defol -puff..!!:D emeğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 -Anne ben afrikaya taşınıorum +bende venezuellaya taşınıom -hönk!? +babanda vietnama taşınıo -oha? +soora hep beraber pariste buluşuoz -ne deli bi aile olduk biz yaff +ya ya ye ko ko camboo +tmm anne tmm sus eve geliom psikolojik baskı olayı eheh:D emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 -Anne ben afrikaya taşınıorum +akşam geç kalma -Anne ben afrikaya taşınıorum +gelirken 2 ekmek al süpermiş eline sağlık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 +siz evlenemezsiniz kardeşsiniz -yanlış reklamdasın arkadasım +pardon :S -madem aradın benim oğlan afrikaya taşınıyomu onu söyle bari +höe!? çok komik:rofl:sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.